02.05.2008 17:56

Garabaya, tres setmanes de baixa

Meritxell Infante

Rubén Garabaya pateix un trencament fibril·lar al bessó intern de la cama dreta. La lesió del jugador blaugrana, que estarà tres setmanes de baixa, va ser clau en la derrota del Barça a Ciudad Real.

Rubén Garabaya arribava dijous a Barcelona visiblement coix. El pivot blaugrana es va lesionar al minut 17 de partit a Ciudad Real i ja no va poder jugar ni un minut més. Les proves mèdiques que li han practicat aquest divendres han confirmat les primeres impressions. El jugador asturià pateix un trencament fibril·lar al bessó intern de la cama dreta que el tindrà tres setmanes de baixa.

Dues absències clau

La lesió de Garabaya i l’expulsió de Lozano van ser clau per a la derrrota blaugrana davant el Ciudad Real en la jornada que decidia el campió (29-24). L’absència de dos jugadors referent en l’esquema de joc blaugrana va obligar la resta de jugadors a fer un sobreesforç que van acabar pagant en els minuts finals. El rival va poder dosificar els seus efectius amb garanties mentre que el Barça va patir el gran desgast que va fer des de l’inici en una clara aposta que els de Cadenas van fer per guanyar al Quijote Arena.

Va ser un dels partits més durs de la temporada. La tensió es va viure ja des de l’escalfament. Durant molts minuts el Barça va fer un gran handbol, en especial en defensa, i l’esforç es va començar a notar a partir de la meitat de la segona part. La lesió de Garabaya va deixar Noddesbo com a únic pivot en atac. L’absència de Lozano es va notar a la primera línia, sobretot tenint en compte el gran moment de forma del madrileny en aquesta recta final de la temporada.
Dilluns tornen a la feina
L’equip de Manolo Cadenas tornarà als entrenaments dilluns a la tarda. Al conjunt blaugrana només li queda per disputar un partit de la Lliga Asobal, el dimecres dia 14 de maig al Palau Blaugrana davant el Naturhouse La Rioja.