20.02.2008 20:19

Una altra prova de foc superada (36-27)

Verònica Díez

El FC Barcelona ha guanyat el CAI Aragó per 36 a 27. La defensa blaugrana ha estat l'encarregada de deixar les coses clares des del principi. Els de Cadenas han mantingut la superioritat al marcador durant tot el partit.

El Barça ha guanyat un altre dels partits clau d'aquesta segona fase de la temporada. El conjunt barcelonista demostra cada dia a la pista que el seu joc està més consolidat. En defensa, els blaugranes estan cada vegada més forts. L'ajuda d'Andrei Xepkin a la zona central està sent clau. Precisament l'encert en defensa és el que està fent que l'equip faci més efectiu el seu atac, a través dels contraatacs.

Amb la victòria d'aquest dimecres, els blaugranes se situen líders provisionals, en espera que el Ciudad Real disputi la jornada lliguera davant el Valladolid.

Deixant les coses clares

QM3D1727.jpgEl Barça ha deixat les coses clares al CAI Aragó des del principi. El conjunt de Manolo Cadenas s'ha mantingut superior en tot moment. La defensa blaugrana ha tornat a ser la gran protagonista del partit. La bona efectivitat del 6 – 0 ha permès als barcelonistes jugar còmodament a la contra i anar augmentant, d'aquesta manera, les distàncies. Els de Saragossa han superat la muralla blaugrana en molt poques ocasions, tot al contrari que el FC Barcelona, que ha anat augmentant el seu marcador ràpidament. Ja al minut 15 de la primera meitat les diferències eren de 8 gols (13-5). Tot i així, els de Cadenas no han abaixat la guàrdia en cap moment. El resultat amb què s'ha tancat el primer període ha estat de 20 a 10.

Demetrio Lozano i Albert Rocas han ajudat el seu equip a brillar. El primera línia barcelonista ha tingut una actuació destacada en l'atac posicional, mentre que el seu company ho ha fet en el contraatac.

El CAI desperta

QM3D1839.jpgEn la segona meitat, el CAI Aragó ha sortit més motivat a la pista. Això ha fet que el ritme del partit s'agilitzés. El Barça no ha deixat de tenir l'avantatge al marcador, però els visitants han tingut moltes més opcions a la porteria, fet que s'ha notat al marcador. A més, la defensa saragossana ha estat més encertada en aquest segon temps. Quan faltaven deu minuts per acabar el partit, el CAI ha disminuït les distàncies a sis gols (30-24), cosa que li ha donat més confiança a l'hora d'atacar. Els blaugranes han hagut de lluitar per trobar el gol en els últims instants de partit. Finalment, el matx s'ha sentenciat amb un 36 a 27.

FC BARCELONA, 36
CAI ARAGÓ, 27

FC Barcelona: Garabaya (2), Lozano (9), Ugalde (2), Romero (4), Nagy (7), Rocas (6), Kasper, set inicial, Noddesbo (2), Losert, Cañellas, Nenadic (3), Larholm (1), Gull i Xepkin.

CAI Aragó: Cartón (2), Stankovic (3), Arhenius (3), Vatne (1), Sorrentino (1), Sorli (1), Lapagne, set inicial, Álvarez (4), Krivokapic (1), Hernández, Rodríguez (3), Borges (3), Ortega (2) i Zaky (3).

Parcials: 6-3, 9-5, 13-5, 16-7, 18-8, 20-10; 23-14, 26-16, 27-19, 31-24, 33-27, 36-27.

Àrbitres: García Fernández i Pastor Gamón.