25.01.2008 19:40

Bon regust malgrat la derrota (28-29)

Verònica Díez

Els de Manolo Cadenas han caigut aquesta tarda davant el Fraikin Granollers per 28 a 29. Malgrat això, els blaugranes ho han fet amb un bon regust. Els vuit últims minuts de partit han estat decisius per als vallesans.

Al Barça li ha costat entrar en el partit, però quan ho ha fet no ha deixat escapar les oportunitats. Els dos equips han arribat al descans amb un resultat de 15 a 13. Durant la segona part els blaugranes han mantingut la superioritat al marcador fins al minut 22. Ha estat llavors que Thor ha marcat el 25 a 25 que empatava el matx. A partir d'aquell moment, el Granollers ha marcat les distàncies fins a tancar el partit amb un 28 a 29.

Igualtat màxima a la pista

Els primers 30 minuts de joc han estat de màxima igualtat per als dos equips. El Granollers ha estat l'encarregat d'obrir el marcador. Fins al minut 7 el Barça no ha aconseguit posar-se al davant al marcador (5-4), que ha oscil•lat únicament entre l'empat i un gol de diferència. Només Joan Cañellas ha trencat aquesta ratxa, marcant el 15 a 13 amb el qual s'ha arribat al descans.

Sortida en tromba

A la represa els de Manolo Cadenas han sortit amb més força a la pista, i aviat s'han avançat amb tres gols (16-13). Tot i això, els vallesans no han deixat de lluitar en cap moment, i han aconseguit empatar quan només quedaven vuit minuts per arribar al final (25 a 25). Un parcial de 0 a 3 ha estat crucial per als visitants. El Barça ha intentat tornar a obtenir l'avantatge, però finalment el Granollers s'ha emportat la victòria.

Gonzalo Pérez, el porter del juvenil blaugrana, ha estat el jugador més destacat de la segona meitat. El jove ha tingut una gran actuació des de la porteria i ha ajudat el seu equip a mantenir-se al davant en el marcador diverses vegades. Cristian Ugalde ha fet el que sap fer des de l'avançat i l'extrem esquerre, des del qual ha marcat cinc gols.
FC BARCELONA, 28
FRAIKIN GRANOLLERS, 29

FC Barcelona: Ferrán, Demetrio (4), Xepkin (1), Ugalde (5), Cañellas (4), Joan (3), Losert, set inicial, Joel (1), Javier, David (1), Aitor (1), Beto (4) i Gull (4).

Fraikin Granollers: González, Pérez Canca (4), Campos (4), Sigtryggsson (3), Andreu (3), Pujol (6), Ferrer (1), set inicial, Navarro, Redondo, Raigal (2), Nowak (4), Viver (1), Svitlica (1) i Puig.

Parcials:2-3, 6-6, 9-9, 10-11, 13-12, 15-13; 18-17, 21-19, 22-20, 24.23, 26-28, 28-29