16.01.2008 23:53

El Barça i Xepkin, imbatibles (30-28)

El Barça ha guanyat el Fraikin Granollers per 30 a 28 en el segon partit amistós disputat aquest començament d'any. Xepkin ha fet un gran paper en aquests dos enfrontaments, i l'important per a ell ara és anar millorant dia a dia.

El FC Barcelona no ho ha tingut fàcil per batre el Granollers. Els vallesans han dominat durant els primers 15 minuts de partit, però un parcial de 8 a 0 per als blaugranes ha marcat el tret de sortida al bon joc del Barça. Als últims instants del segon període el conjunt entrenat per Lorenzo Rueda ha tornat a posar-se al davant en el marcador. Una bona actuació de Venio Losert a la porteria i tres gols de Joan Cañellas han donat la volta al marcador, que finalment ha acabat a favor dels de Manolo Cadenas.

Alts i baixos a la pista

El Fraikin Granollers ha sortit endollat a la pista. La seva gran força ofensiva, juntament amb una gran defensa, han posat en dificultats els blaugranes, que no han aconseguit el primer gol fins al minut quatre de la primera meitat. Set minuts després, Joan Cañellas ha ficat el primer dels vuit gols consecutius que ha marcat el Barça. Ha estat llavors que els barcelonistes han aconseguit una diferència de fins a de quatre gols al marcador. La primera part s'ha sentenciat amb un 17 a 15 per als de Cadenas.

A la represa, els vallesans han recuperat les forces i han marcat el 17 a 18 que els tornava a col·locar amb avantatge al marcador. Álvaro Ruiz, juvenil del FC Barcelona, ha convertit el penal que igualava el partit. Els blaugranes han dominat fins al minut 21, en què Álvaro Ferrer ha fet el 26 a 27. Venio Losert, Cristian Ugalde i Joan Cañellas han estat els encarregats de recuperar l'avantatge per al Barça. Finalment el marcador ha quedat en 30 a 28.

Xepkin, gran aportació a l'equip

Andrei Xepkin s'ha enfrontat per primera vegada, després de fitxar pel segon equip del FC Barcelona, a un equip de la màxima categoria. Malgrat que només ha marcat un gol, el blaugrana està content amb el rendiment que ha tingut durant tot el partit. El jugador sap que això només és el principi i que encara s 'han de millorar alguns aspectes. Per això, Xepkin assegura que seguirà treballant dia a dia per poder ajudar l'equip en tot el possible.

FC BARCELONA, 30
FRAIKIN GRANOLLERS, 28

FC Barcelona: Cristian Ugalde (5), Joan Cañellas (9), Demetrio Lozano (3), Andrei Xepkin (1), Venio Losert, Joan Saubich (2), Álvaro Ruiz (5), set inicial, Gonzalo Pérez, Joel Jiménez, Ferrán Guedea (1), Fco. Javier García (1), David Vilella (1), Rodrigo Corrales, Aitor Ariño i Beto Miralles (2).

Fraikin Granollers: Álvaro Ferrer (2), Juan Andreu (2), Marc Pujol (1), Manel Pérez, Raul Campos (8), Jordi Corcera (4), Michal Nowak (3), set inicial, Ivan Raigal (1), Antonio García, Mateo Navarro, Arni Sigtryggsson (4), David Resina (1) i Jose Luis Pérez Canca (4).

Parcials: 2-4, 3-6, 8-8, 12-9, 16-12, 17-15; 17-18, 23-20, 25-23, 26-26, 28-28, 30-28.

Àrbitres: Fco. Javier Alonso i Jordi Miret.