15.01.2008 23:21

Primera prova, superada (24 – 37)

Els de Manolo Cadenas han guanyat el seu primer partit després de la parada nadalenca per 24 a 37. El BM La Roca ha fet un bon paper, però no ha aconseguit superar el Barça. La defensa i el contracop han estat les claus del triomf blaugrana.

Malgrat que el FC Barcelona només ha pogut jugar amb quatre dels seus jugadors del primer equip, ha estat a l'alçada i no s'ha deixat superar en cap moment. Els components del planter barcelonista que han sortit aquesta nit a la pista no s'han quedat enrere i han jugat a un bon nivell.

Ugalde posa el ritme

Cristian Ugalde ha estat l'encarregat d'obrir el marcador i de marcar el ritme de joc del seu equip. La seva defensa des de l'avançat i el seu bon joc en contracop han estat la nota més destacada del primer temps. Joan Saubich, component del segon equip del Barça, també n'ha fet de les seves des de l'extrem dret.

Els blaugranes han mantingut la superioritat al marcador durant tot el primer període. La màxima diferència obtinguda ha estat de vuit gols, quan Ugalde ha marcat el 9 a 17. El BM La Roca no ha sabut sobrepassar la defensa del Barça i ha tingut grans dificultats per trobar-se amb el gol. Els dos equips se n'han anat al descans amb el marcador amb un 11 a 19 favorable al FC Barcelona.

Sense canvis a la represa

Els de Manolo Cadenas han continuat sent superiors durant la segona part. David Vilella, pertanyent a la base blaugrana, ha estat el més destacat d'aquest període, amb cinc gols fruit de la seva gran decisió davant porteria. Ha estat en aquest temps que els barcelonistes han aconseguit augmentar més les diferències. Ugalde ha tornat a ser l'encarregat de fer el gol que donava el màxim avantatge al Barça (19-33). Pocs han estat els canvis respecte de la primera part. Finalment, el partit s'ha tancat amb un resultat de 24 a 37 a favor dels blaugranes.
BM LA ROCA, 24
FC BARCELONA, 37

BM La Roca: Jordi Puyol (1), Jordi Fernández (4), Roger Estapé (1), Xavi Almansa, Juan López (6), Pablo Abeison (3), Marc Mora, set inicial, Carlos Rubio, Piol Catafal (1), Iago Barceló, Marc Fábregas, Xavi Mora, Iván Rodríguez (3), Esteban Antequera (3), Francesc Guardiola, Carlos Jiménez (1) i Ferrán Corbera (1).

FC Barcelona: Cristian Ugalde (7), Joan Cañellas (4), Demetrio Lozano (4), Álvaro Ruiz (5), Andrei Xepkin (4), Venio Losert, Joan Saubich (5), set inicial, Joel Jiménez, Ferrán Guedea, Fco Javier García (1), David Vilella (5), Rodrigo Corrales, Aitor Ariño (1) i Beto Miralles (1).

Parcials: 1-4, 3-8, 4-10, 7-12, 9-15, 11-19; 14-24, 16-26, 17-29, 19-32, 22-35, 24-37.

Àrbitres: Andreu Marin i Ignasi Garcia.