20.05.2007 17:51

El filial perd a l’anada (28-31)

Meritxell Infante

El segon equip d’handbol blaugrana ha perdut el partit anada de la promoció d’ascens a Divisió d’Honor B davant el Grup Sagarci per 28 a 31. Els nois de Toni Garcia tenen una segona oportunitat el proper dissabte.

Enfrontar-se a un equip de nivell superior és difícil, sobretot si els jugadors et superen en alçada i experiència. El filial de l’handbol blaugrana s’ha trobat amb aquest handicap en el partit d’anada de la promoció d’ascens a Divisió d’Honor B davant el Grup Sagarci, un equip amb jugadors veterans, ple d’estrangers i amb molts recursos. Els blaugranes han acusat també els nervis de jugar al Palau Blaugrana.

Bon començament dels blaugranes

Maqueda_i_Caracuel.JPGEl Barça ha començat el partit amb un parcial 3-0 que demostrava el seu domini de la situació. Als visitants els hi ha costat entrar en joc, només Sergio Cid aconseguia marcar pel seu equip, però al minut 19 han aconseguit igualar el marcador. Els blaugranes han començat a afluixar i només els gols d’Ugalde des dels 7 metres (ha transformat 7 penals de 7 intents) mantenien l’equip de Toni Garcia dins el partit. Al descans arribaven amb dos gols de desavantatge, 15 a 17.

Indecisió als minuts finals

A la segona part, el grup Sigarci ha transformat gols amb més facilitat. Els blaugranes han donat la volta al marcador en dues ocasions, però no han aconseguit consolidar l’avantatge. Amb un espectacular gol de fly entre Ugalde i Itchart, els blaugranes col•locaven el 28 a 27 a l’electrònic. L’entrenador de l’equip asturià ha demanat un temps mort que ha fet efecte. Un parcial 0-4 donava la victòria inapel•lable al Sigarci per 28 a 31, en uns minuts en què els blaugranes han comès una sèrie d’errors producte dels nervis.

El suport dels grans

Jugadors_grada.JPGTot i que van arribar a les quatre de la matinada d’Eibar, alguns jugadors del primer equip han anat al Palau aquest matí per donar el seu suport als júniors. Laszlo Nagy, Víctor Tomás, Venio Losert, Joan Cañellas i Juanín García han seguit el partit des de les grades. També hi eren els tècnics Xesco Espar, Toni Gerona i Xavi Pascual, i els responsables de la secció, Enric Masip i Xavi O’Callaghan.

Segona oportunitat, a Gijón
Els nois del filial encara tenen opcions d’aconseguir l’ascens. El proper dissabte dia 26 de maig disputen el partit de tornada a la pista del Grup Sigarci. Porten tres gols de desavantatge del partit d’anada, una diferència encara remuntable.