14.04.2007 17:44

S’acompleix la lògica (34-32)

El FC Barcelona Cifec ha fet bons els pronòstics i s’ha imposat, això sí, amb més problemes dels previstos a un BM Algesires que tenia molt poc a perdre i molt a guanyar. Igor Vori, amb 7 gols, ha estat el millor blaugrana.

El Barça de Xesco Espar segueix ferm en la seva cursa particular per mantenir la tercera plaça que li dóna accés a la pròxima edició de la Lliga de Campions. El Barça Cifec, que encara no coneix la derrota en aquesta segona fase de l’Asobal, ha superat un Algesires que els ha plantat cara en els primers compassos del matx i, sobretot, en el tram final del partit, quan s’han arribat a situar a només dos gols a falta de poc més d’un minut.

Al final, però, 34 a 32 amb una dada curiosa per a l’estadística: l’exblaugrana Paco Bustos ha estat l’autor del gol 10.000 de la Lliga ASOBAL quan ha marcat el 21 a 16.

Igualats fins al 8-8

AKA13D09x1x1x.810.jpgFins a l’empat a vuit gols, l’Algesires ha donat guerra. El seu jugador més destacat, Coelho, ha creat molt perill amb llançaments exteriors i ha sabut crear cert neguit entre la grada del Palau. El públic, però, no ha parat d’animar i més quan ha vist perillar el resultat. De tota manera, des del 8-8, el Barça Cifec ha fet un parcial de 5-0 que ha servit per jugar amb un còmode coixí la resta del primer temps.

La dupla croata formada per Igor Vori i Venio Losert ha estat determinant per eixamplar distàncies en l’electrònic del Palau. Al descans, els homes de Xesco Espar guanyaven per 19-13, amb 7 gols de Vori.

Iker apareix quan més se’l necessita

A la represa, el Barça Cifec ha començat fort. Incrementant la seva renda ha arribat a igualar el màxim avantatge de set gols (28-21) gràcies a una bona acció de Salva Puig. A més, Venio Losert ha tornat a ser decisiu quan el seu equip jugava amb inferioritat.

De tota manera, malgrat el bon moment de l’equip, hi havia alguns jugadors que no estaven tan fins com acostumen a demostrar i l’Algesires, jugant força bé pels extrems i, sobretot, traient petroli de les accions del pivot suplent Ricard Reig, un jugador format al planter blaugrana, ha retallat distàncies fins a situar-se a només dos gols (32-30). Al final, però, Iker Romero ha acabat decidint amb dos gols i ha tancat el marcador (34-32).

LA FITXA
FC BARCELONA CIFEC, 34
BM ALGESIRES, 32

FC Barcelona Cifec (19+15): Losert, Juanín (6,1p), Víctor Tomás (1), Salva Puig (2), Jerome (3), Vori (7), Perunicic (1), Fernando Hernández (2), Barrufet (ps), Cañellas (1), Iker Romero (3), Nagy (3), Larholm (3) i Skrbic (2).

BM Algesires (13+19): Borko, García Vega (3), Kurth (3), Bustos (1), Cohelo (6,3p), Nadoveza (5), Gabi García (2), Tsilimparis (ps), Gámuz (3), Bermejo (4), Milosevic, Reig (5), Pesic i Raúl Bartolomé.

Àrbitres: Merino Mori i Moyano Prieto (Castella i Lleó). Exclosos: Perunicic, Nagy, Puig, Vori i Bustos.

Resultats parcials: 4-2, 7-7, 8-8, 12-8, 14-10, 19-13 (descans), 22-16, 25-19, 28-21, 29-24, 32-28, 34-32 (final).