26.03.2007 13:01

Sense canvis a la lliga Asobal

La 21a jornada de la lliga Asobal ha portat pocs canvis a la classificació. El FC Barcelona continua tercer a la classificació després de la seva valuosa victòria davant el Valladolid.

El primer partit de 21a la jornada el va disputar el FC Barcelona Cifec dimarts passat. La victòria dels blaugranes davant el Valladolid (31-26), cinquè classificat, els consolida a la tercera plaça de la taula, a sis punts del segon, el Ciudad Real, i amb un punt d’avantatge sobre el quart, l’Ademar.

El Portland continua com a líder indiscutible després d’imposar-se per només tres gols (32-29) davant el CAI Aragó, un dels equips més en forma de la competició. Els de Zupo Equisoain van patir més del previst per superar a casa l’equip aragonès, que és sisè a la taula.

Golejada del Ciudad Real

El Ciudad Real, lliure de compromisos europeus, va golejar l’Algesires amb un contundent 38 a 25, 13 gols de diferència en la seva lluita per robar-li la primera plaça de la lliga Asobal al Portland. Els andalusos van plantar cara, però el major potencial dels de Talant Dushebaiev els va donar la clara victòria.

El quart classificat, el Caja España Ademar va superar el Keymare Almeria a domicili per 36 a 41. Els de Manolo Cadenas no perden ritme darrera els blaugrana, tot i que els locals dominaven al descans. La lesió de Petric a la segona part va deixar sense recursos ofensius els andalusos.

El Teka, pròxim rival, perd

El proper rival dels blaugranes, el Teka Cantàbria, va caure a la pista de l’Antequera. Tots dos equips lluiten per la permanència i els d’Antonio Carlos Ortega es van endur la victòria per 33 a 29. La resta de la jornada la van completar l’empat entre Darien Logronyo i Torrevella (24-24), la victòria de l’Altea davant el Bidasoa (25-22), i la derrota del Granollers a la pista de l’Arrate (31-23).