12.03.2007 13:52

Pòquer de Copes

Quatre Copes del Rei amb color blaugrana. El Barça acumula títols en una de les competicions més complicades, on no es premia la regularitat sinó la genialitat. El Barça Cifec ha estat el darrer equip blaugrana a aixecar el títol.

Feia molt de temps, concretament des de la temporada 93-94, que no coincidien les seccions de bàsquet, handbol i hoquei patins a sumar aquest títol. Ara, el repte és poder afegir a aquesta tripleta la Copa del Rei de futbol. I és que mai s’ha aconseguit sumar les 4 copes de les seccions professionals a la vegada. El conjunt que entrena Frank Rijkaard, que ja es troba a semifinals de la competició després de superar el Saragossa als quarts, té a les seves mans poder fer història.

Cop de moral per al bàsquet

Els primers a aixecar una copa aquesta temporada va ser el Winterthur Barça. Els homes de Dusko Ivanovic es van imposar en un torneig de copa on van estar impecables. Els blaugranes van derrotar el Reial Madrid (53-69) a la final amb contundència i superioritat. L’equip de Navarro i companyia aixecava la Copa del Rei quatre anys després de l‘última aconseguida. Aquest títol va ser tot un revulsiu per a l’equip, que des de llavors està imparable a la Lliga ACB i ja es troba als quarts de final de l’Eurolliga.

Segon títol de la temporada per als de Paüls

El Barça Sorli Discau va oferir en el partit d’aquest dissabte al públic del Palau el seu títol de copa, aconseguit amb autoritat fa una setmana a Alcoi. Els de Quim Paüls van guanyar la dissetena copa de la secció amb una victòria a la final contra el Reus (1-3), després d’una competició molt treballada en què van haver de superar rivals de la qualitat del Roncato Patí Vic i el Liceo Vodafone.

L’handbol, amb orgull

El conjunt de Xesco Espar, recentment eliminat de la ‘Champions’, va treure l’orgull per acabar aixecant la Copa del Rei, el seu primer gran títol de la temporada, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Altea. Primer es va desfer d’un dels seus eterns rivals, el BM Ciudad Real. A semifinals es va imposar a un CAI Aragón molt lluitador, mentre que a la final, en un partit rodó, va superar l’Ademar Lleó amb contundència (33-27).

L’atletisme, també

La secció d’atletisme també s’ha afegit a aquesta ratxa de copes a finals de gener. L’equip masculí es va imposar a la Copa del Rei en pista coberta que es va disputar a València, en un final de la competició molt disputat amb Playas de Castellón i Chapín Jerez. En categoria femenina el Barça també va pujar al podi després d’aconseguir la tercera posició.