Lliga de Campions

24.02.2007 11:44

Caldrà una gesta al Palau (31-21)

El FC Barcelona Cifec ha perdut per 10 gols a la pista del Flensburg i haurà de recórrer a l’èpica per remuntar l’eliminatòria al Palau Blaugrana. Els de Xesco Espar han estat molt poc encertats en atac i en defensa.

El 31-21 a la pista del Flensburg fa pensar que només la màgia del Palau pot ajudar a superar l’eliminatòria dels quarts de final de la Lliga de Campions. En l’anada, el Barça no ha estat incapaç d’aturar el danès Christiansen i ha topat amb un esplèndid Beutler. Per part dels barcelonistes, molt espessos, només Venio Losert ha tingut una actuació lluïda.

Christiansen, un malson

La primera part a tingut un protagonista: Christiansen. El Barça no ha pogut aturar el jugador danès, que ha aconseguit set gols, més de la meitat dels del Flensburg en aquest període. L’altra handicap que s’han trobat els homes de Xesco Espar ha estat la inspiració del porter Beutler, un autèntic mur.

El Flensburg s’intenta escapar

Tot i això, el començament del matx ha estat igualat. Els atacs eren lents per la intensitat defensiva dels dos equips. Fins el minut 16, quan els alemanys s’han posat 8-6, ningú havia estat capaç de marxar de més d’un gol. El Barça ha pogut empatar, però llavors un parcial de 4-0 ha provocat la primera separació important en el marcador (12-8). Lluny d’abaixar els braços, el conjunt blaugrana s’ha refet de la mà d’Iker Romero, que fins aleshores havia estat molt ben tapat pels alemanys, i ha marxat al descans amb el resultat de 13-10.

Molt lluny

Després d’un acceptable primer temps, el Barça ho ha passat malament en el segon. Els blaugranes han tingut molt poca clarividència en atac i el Flensburg s’ha allunyat cada vegada més. Tot i la bona actuació del porter Venio Losert, els alemanys han aprofitat molt bé les accions de superioritat numèrica i han col•locat el 20-14 en el minut 41. L’equip que dirigeix Xesco Espar ha mostrat poc poder de reacció i el rival ho ha aprofitat per ampliar l’avantatge. A falta de 13 minuts per a la conclusió el Flensburg ja guanyava per vuit gols (24-18) i els intents del FC Barcelona Cifec per a maquillar el marcador no han tingut efecte, com ho indica el 31-21 definitiu.

FLENSBURG, 31
FCB CIFEC, 21

Flensburg: Beutler, Lijewski (5), Lauritzen, Vranjes, Boldsen (3), Christiansen (13), Lackovic (2), Nielsen (3), Strygger (3), Jensen (1) I Knudsen (1)

FCB Cifec: Barrufet, Juanín (2), Hernández (2), Nagy (5), Vori (2) i Perunicic –set inicial- Losert (p), Skrbic (1), Tomás (3), Fernández (4), Romero (2)i Larholm.

Àrbitres: Miroslav Baum i Marek Goralszik

Parcials: 1-1, 4-4, 6-5, 8-8, 11-8, 13-10 (descans), 16-13, 18-14, 22-15, 25-18, 28-19, 31-21 (final).