El Barça Alusport, un equip Elit (8-2)

Futbol sala

30.09.2011 18:30

Llorenç Tarrés / Gustau Galvache

El conjunt de Marc Carmona s’ha classificat virtualment per a la següent ronda de la UEFA Futsal Cup després de guanyar també el segon partit, aquest cop davant el Györ d’Hongria. Un duel més exigent en el qual l’equip ha respost bé.

La fitxa del partit
FCB ALUSPORT, 8
GYÖR ETO, 2

FC Barcelona Alusport (3+5):
Paco Sedano, Torras (1), Ari Santos (1), Lin (1), Wilde –cinc inicial–, Gabriel (1), Fernandão, Javi Rodríguez (1), Lozano, Igor (2), Saad (1), Cristian (ps).

Györ Eto (1+1): Balázs, Al-Ioani, Lódi, Harnisch (2), Dróth –cinc inicial–, Szeghy, Bárdosi, Gyurcsanyi, Cardoso, Csopaki, Matkovics (ps).

Gols: 1-0, Lin, min 2; 1-1, Harnisch, min 4; 2-1, Saad Assís, min 9; 3-1, Ari Santos, min 13; 4-1, Javi Rodríguez, min 22; 5-1, Jordi Torras, min 27; 5-2, Harnisch, min 32; 6-2, Igor, min 35; 7-2, Igor, min 37, i 8-2, Gabriel, min 38.

Àrbitres: Bekim Zogaj (Suïssa) i Oleg Ivanov (Ucraïna). Cap tarjeta.

Pavelló: Zemgales Olympic Centre de Jelgava.
El Györ, tal com es preveia, ha plantejat moltes més dificultats que el Leotar Trebinje. La Champions ha començat realment avui per als homes de Carmona, que han respost a l’exigència magiar amb una bona actuació, seriosa i solvent. Els blaugranes s’han imposat per 8 a 2 amb gols de Lin, Saad, Ari Santos, Javi Rodríguez, Jordi Torras, Igor (2) i Gabriel, i han segellat virtualment el seu bitllet per a la Ronda Elite, la penúltima de la UEFA Futsal Cup. Només una carambola, gairebé un terratrèmol, podria deixar fora els blaugranes pel goal average.

Barcelona_-_Gyori_Trebinje_foto_Latvian_Football_federation_x1x.jpgL’equip ha fet una bona sortida a pista. Wilde ha amenaçat amb un xut al pal en el primer minut de joc i, just després, Lin, en estat de gràcia en aquest torneig, ha fet el primer gol del partit. Però els hongaresos, lluny de cedir, han empatat en una acció ràpida de Harnisch, que ha batut Paco Sedano per igualar el duel. El porter madrileny ha tingut molta més feina que en el primer partit.

El domini òbviament era blaugrana, però el Györ, entrenat pel portuguès Artur Melo i ben defensat sota els pals pel porter Balázs, també s’acostava amb perill, especialment al contraatac. Després d’uns minuts d’incertesa, Saad ha avançat els blaugranes i Ari Santos ha fet més gran la diferència amb el tercer gol. Amb aquest resultat i força més tranquil·litat a les files blaugrana, s’ha arribat al temps de descans.

Segona meitat de domini total

Barcelona_-_Gyori_Trebinje_foto_Latvian_Football_federation_x5x.jpgLa segona meitat ha començat de la millor manera, amb el quart gol, obra del capità Javi Rodríguez. Una diana que pràcticament ha sentenciat el partit. El Barça Alusport se sentia còmode a la pista i ha seguit dominant la situació, reforçat pel marcador i les bones sensacions, tancant el rival a la seva àrea i barrant-li les portes per trobar situacions de contraatac. Torras ha confirmat l’evident domini amb el cinquè gol.

Quan quedaven deu minuts per al final i sense res a perdre (els hongaresos en tindran prou amb superar el rival més feble, el Leotar, a l’última jornada), el tècnic del conjunt hongarès ha tret el porter jugador a la pista, i, ben aviat, Harnisch ha tornat a superar Sedano per fer el 5-2 amb una acció d’estratègia arran d’una falta molt a prop de la porteria blaugrana.

El millor del partit, però, encara estava per arribar. Igor ha tret el talent a passejar en l’acció del sisè gol. El mag de Fortaleza ha deixat enrere tots els rivals possibles i ha superat el porter per marcar el gol del torneig. Però el brasiler no n’ha tingut prou i ell mateix ha signat el setè. Gabriel, amb el rival entregat, ha tancat la golejada amb el 8-2, resultat definitiu que deixa el Barça Alusport a la Ronda Elite, confirmat com un equip temible.