Bones sensacions en l’estrena (6-1)

13.08.2011 16:59

Bones sensacions en l’estrena del Barça Alusport (6-1)

Llorenç Tarrés

El primer equip de futbol sala ha derrotat per un concloent 6-1 l’Hospitalet Bellsport en el primer amistós de la pretemporada. Gabriel i Sergio Lozano han tingut els seus primers minuts com a blaugranes.

Gabriel (a la foto amb l'exblaugrana Verdejo) ha tingut els seus primers minuts com a jugador del Barça Alusport. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.

Dimecres, segon test
També al Palau i també a porta tancada, el Barça Alusport jugarà dimecres el segon partit de preparació. Serà contra un altre equip de Segona Divisió, l’UPV Maristes València. Aquest diumenge els blaugranes tindran el primer dia de descans des de l’inici de la pretemporada.
Estrena positiva. El Barça Alusport ha derrotat còmodament l’Hospitalet Bellsport, equip de Segona Divisió, en el primer partit de preparació. Un duel on el més important no era el resultat sinó començar a agafar ritme de competició i competitivitat, on les cames pesen força a causa de la gran càrrega física que s’acumula, però on els de Marc Carmona han resolt deixant molt bones sensacions.

2011-08-13_FCB_ALUSPORT_-_LxHOSPITALET_BELLSPORT_013.JPGEls blaugranes (avui de groc ja que han jugat amb la samarreta d'entrenament) s’han imposat per un clar 6-1, amb dos gols de Fernandão, dos més de Sergio Lozano, un d’Igor i un del visitant Guille Ferrándiz en pròpia porteria. Al descans, els de Carmona ja havien pràcticament sentenciat l’enfrontament amb un parcial de 4-0.

El partit ha servit per treure la pols a la pilota, repartir minuts i per començar a agafar bones sensacions. Tot i la baixa de Javi Rodríguez, Wilde i Lin, els blaugranes han respost amb solvència i jugadors com Igor i Fernandão han brillat. El brasiler s’ha mostrat elèctric i incisiu en les seves accions, mentre que l’hispano brasiler ha generat molt perill en la posició de pivot. També ha destacat el debut de Sergio Lozano i Gabriel, els dos nous fitxatges de l’equip. Ha brillat especialment el madrileny, autor de dos gols i que ha deixat mostres de la seva potència en accions plenes d'intensitat.