Ple de la base i empat del filial

Futbol sala

22.12.2010 11:53

Ple de victòries de la base i empat del filial

El Barça B Alusport va obtenir un empat davant El Pozo Ciudad de Múrcia, setè classificat, que el manté lluny de les places de descens. Juvenil, Cadet, Infantil i Aleví van aconseguir un ple de victòries abans de Nadal.

El conjunt de Santi Gea va veure com ben aviat s’avançaven els murcians amb un gol d’Alex, però durant els primers 15 minuts qui va dominar, i de valent, va ser l’equip blaugrana. Una bona combinació entre Sepe i Èric Martel la va culminar aquest últim en el gol de l’empat (minut 6). Els locals van disposar de bones ocasions per avançar-se, però no van estar encertats de cara a porteria. Tampoc el Ciudad de Múrcia va inquietar gaire el porter Julio, i el partit va acabar amb aquest resultat d’empat.

El Juvenil goleja a Santa Coloma (0-12)

Victòria de l’immaculat líder, un Barça d’Adrià Fabregat que va golejar La Unión a domicili. La primera part va ser força treballada, amb possessions llargues que van desgastar l'equip rival. Al descans es va arribar amb 0-4 i la golejada va arribar en el segon temps, molt més plàcid. Els golejadors blaugrana van ser López (3), Tolrà, Germán, Petit (3), Ariza, Bria (2) i Angosto.

El Cadet supera la visita a Lleida (1-6)

2010-11-20_FCB_ALUSPORT_CADETE_-_FS_BOSCO_ROCAFORT_009.JPGLa sempre difícil visita a la pista del Sicoris de Lleida no va trencar la bona ratxa de resultats blaugrana, si bé l’equip de Gabriel Ferrón no va fer un bon partit. El Sicoris va ser un rival incòmode que va variar la seva defensa constantment per incomodar un Barça que va perdre moltes pilotes. En tot cas, victòria contundent amb gols d'Èric (3), Alex, Oussama i David.

Remuntada de l’Infantil al Paco Martín (2-6)

Es preveia un partit senzill per a l’equip de Christian Roldán, però els blaugranes van sortir a la pista poc endollats i ben aviat es van veure amb un 2-0 en contra. Per sort, abans del descans va arribar la reacció blaugrana, amb gols de Joan i Sergi. En la segona meitat, la superioritat visitant va ser l’esperada i l’equip va sentenciar amb dos gols d’Àlex, un d'Adri i un altre del debutant Mario.

Una altra golejada de l’Aleví (14-0)

Finalment, l’Aleví blaugrana va aconseguir una solvent victòria contra el FS Montcada, tot i no desplegar el seu millor joc. Sergi Serrano va fer una actuació excel·lent i va liderar els seus companys, entre els quals també va destacar el porter Gerard. Al descans els de Carles Martínez ja havien sentenciat amb un parcial de 6 a 0. Els golejadors van ser Stefano, Wanderson, Sergi Serrano (2), Pau (4), Arnau (2), Pep i Marquitos (3).
Compromisos nadalencs
Tot i que les competicions de Lliga s’aturen durant les festes nadalenques, els equips de la base blaugrana no descansaran. El Cadet disputa un torneig a Altafulla amb rivals de pes com ara el Marfil, el Caja Segovia i el Benicarló, mentre que l’Infantil juga un triangular al Pujolet de Manresa contra l’equip local i el Montcada. Finalment, l’Aleví viatja a Madrid per disputar el I Torneig de Nadal José María García, organitzat per Inter Movistar i en què, entre dimarts i dimecres, participa el Barça, l’Inter, el Gestesa, el Torrejón, el Caja Segovia, El Valle i El Escorial.

D’altra banda, del 28 al 30 de desembre se celebrarà a Solsona la fase prèvia del Campionat d’Espanya sub-19. La selecció catalana ha convocat el porter Chema Mella i els jugadors Èric Martel i Botia.