El filial es queda a les portes d'un punt d'or (2-1)

Futbol sala

08.12.2010 19:57

El Barça B Alusport va patir una derrota per la mínima a la pista del Tobarra manxec. Els de Santi Gea van portar la iniciativa i es van avançar al marcador però no van poder evitar que els locals capgiressin el resultat.

Als 8 minuts de joc els blaugranes s'avançaven al marcador mitjançant un xut d'Eric Martel que va rebotar en el local Oscar i va acabar entrant a gol. Tobarra creava perill en algunes jugades d'estratègia i algun contraatac però era el Barça B Alusport qui tenia la possessió i les millors ocasions, com un u contra el porter que hauria pogut significar el 0-2.

El partit va entrar en una fase de tensió, discussions i protestes, escenari on el filial blaugrana es troba més incòmode. A més, la cinquena falta va acabar costant cara. Juan Ródenas culminava una transició de Tobarra per empatar el partit i Tobarra s'avançava després d'un doble penal que executava Ernesto amb un xut ras enganxat al pal esquerre de Julio. S'arribava al descans amb aquest resultat parcial.

El pal evita l'empat

Durant tota la segona meitat, la possessió i les ocasions més destacades van ser per al filial del FC Barcelona. Juanfran, va tenir la més clara: a la sortida d'un córner es quedava sol davant un encertat Eloy, que evitava l'empat.

A falta de tres minuts per a la conclusió, el Barça B començava a jugar amb Àlex Verdejo de porter jugador. L'empat s'acostava, amb una pilota al pal de Juanito com a millor ocasió. Però finalment el resultat es va mantenir amb la victòria per als locals.
La fitxa del partit
REST. FRONTERA TOBARRA, 2
FC BARCELONA B ALUSPORT, 1

Restaurant Frontera Tobarra (2+0):
Eloy, Tano, Paco, Carrión R., Ernesto (1) -cinc inicial-, Juan Ródenas (1), Oscar, Juanmi, Adri.

FC Barcelona B Alusport (1+0): Julio, Roger Serrano, Campoy, Alex Verdejo, Bonet -cinc inicial-, Eric, Asensio, Juanito, Marc Tolrà, Fran Conde, JuanFran.

Gols: 0-1 Oscar (pp) (min 8), 1 - 1 Joan Ródenas (min 14), 2-1 Ernesto (min 19) (Dp)

Àrbitres: Antonio Tomás Rubio González i Juan Pablo Vázquez Redondo. Grogues per a Paco, Juanmi i Ernesto de Restaurant Frontera Tobarra, i Asensio i Alex Verdejo, del FC Barcelona Alusport B.

Pavelló: La Granja. Tobarra (Albacete). Aforament complet.