Fernandão deceideix l’amistós a Sant Cugat (1-4)

22.10.2010 13:23

Fernando desequilibra l’amistós a Sant Cugat (1-4)

Llorenç Tarrés

Tres gols de l’hispanobrasiler Fernando i un altre d’Igor van donar la victòria blaugrana al Municipal de Sant Cugat, en un amistós disputat aquest dijous en un molt bon ambient de futbol sala.

L’expectació a Sant Cugat va ser alta per veure l’equip de Marc Carmona tot i l’absència dels sis internacionals. L’equip blaugrana no va donar marge a la sorpresa i va fer valer la diferència de categoria davant un rival molt lluitador i que va aguantar el 0-0 inicial durant molts minuts.

Després d’una primera meitat molt travada i amb moltes ocasions fallades, Fernandão obria la llauna en el minut 19. El pivot blaugrana va demostrar que comença a estar en plena forma un cop superada la seva lesió i, a la segona meitat, va repetir encert de cara a porteria (minuts 23 i 34) i va deixar el partit sentenciat amb el 0-3.

Igor va marcar el quart gol blaugrana i, en l’últim minut, el local Xavi feia el gol de l’honor per als santcugatencs.

Dilluns, tornada a la feina

El Barça, després de l’entrenament d'aquest divendres al matí, tindrà descans fins al proper dilluns, quan tornarà a exercitar-se. En espera de l’arribada dels sis internacionals, començarà a preparar la tornada de la competició oficial.
Fernandão va ser l'autor de tres dels quatre gols blaugrana contra el Sant Cugat (Foto: Arxiu - FCB)
Chema destaca sota els pals
El porter del filial Chema va ser l’encarregat de defensar la porteria blaugrana a causa de les absències de Paco Sedano, lesionat, i de Cristian, que està amb la selecció espanyola disputant el Grand Prix de les Nacions. El jove porter, que aquesta temporada ja ha debutat a la Divisió d’Honor a la pista del Guadalajara, va complir sobradament.