El Barça camina ferm i guanya a Manresa

02.09.2010 10:01

Llorenç Tarrés

El primer equip de futbol sala es va adjudicar el triangular de Manresa després de golejar el conjunt local (0-8) i batre el Marfil Santa Coloma en el partit decisiu (4-2). Lin, Torras i Wilde, les tres incorporacions de l’estiu, van exhibir-se.

Celebracio_gol_Fernandaox_Wilde_i_Javi.JPGEnfrontar-se al Marfil és sempre sinònim d’intensitat. Un rival d’Honor, que va disputar el play-off la temporada passada i el rival per excel·lència, per tant una dura prova que el Barça va superar amb solvència, oferint minuts de molta qualitat i deixant clar que la posada a punt de l’equip segueix pel bon camí.

El primer pas per assolir el trofeu de guanyador es va donar contra el Petromiralles Manresa, un equip de Primera A que no va poder frenar el Barça. La diferència de categoria es va notar, i l’esforç dels manresans en el primer partit del torneig (derrota 2-7 contra Marfil), també. En qualsevol cas, la superioritat del conjunt de Marc Carmona va ser total i el 0-8 final reflecteix perfectament el que van donar de si els vint minuts.

Lin, Carlos, Saad, Ari Santos, Fernandao, Wilde (2) i Torras van ser els golejadors del primer duel. Gols molt repartits i de tota mena, mentre que Paco Sedano es convertia en un espectador més. Igor, amb molèsties al turmell, va ser l’únic jugador que no va disputar cap minut.

10 minuts fantàstics

Fernandao.JPGContra el Marfil, òbviament, les coses no van ser tan fàcils. Però el Barça va sentenciar el partit per la via ràpida, amb deu minuts fantàstics en què va passar per sobre dels colomencs. L’equip va defensar amb intensitat, va córrer al contraatac i va circular amb criteri. I les individualitats van aparèixer. Cal fer una menció especial per a un Lin elèctric que va enlluernar el Pujolet de Manresa.

Torras va obrir la llauna ben aviat i el mateix Lin marcava el segon en aprofitar un rebuig de la defensa rival. Però el millor encara estava per arribar. I és que els més antics de la plantilla, com els fitxatges, també estan en forma. Fernandao culminava una brillant jugada col·lectiva i Javi Rodríguez marcava el gol de la jornada: una sensacional acció personal en què va retallar dos defensors i el porter Igor, i a qui després va batre amb una preciosa i precisa vaselina.

Tot i les rotacions ‘a la russa’ (canvis de quatre en quatre) de Carmona, l’intens treball físic va pesar en les cames dels blaugranes i el Marfil Santa Coloma ho va aprofitar per ajustar el marcador amb un golàs d’Esteller i un segon gol obra de Busquets. Dos gols que no van evitar que el capità Javi Rodríguez aixequés el títol de campió.
El Barça manté un ritme en ascens (Fotos: Jordi Biel)
Dissabte, a Benicarló
L’equip blaugrana s’enfronta dissabte al Benicarló (20.00 hores) en l’últim amistós de preparació de cara a la disputa del primer títol oficial, la Copa Catalunya. El dijous dia 9, els blaugranes afronten les semifinals del torneig a la pista de l’Andorra i, si es classifiquen, la final es disputaria dos dies després a Balaguer, precisament contra Marfil Santa Coloma.