El futbol sala, vestit com el futbol

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

23.07.2010 13:05

El futbol sala, vestit com el futbol

Cristina Collado


L’equip de futbol sala del Barça té moltes coses en comú amb el seu germà gran. Més enllà de compartir detalls del joc, tots dos equips comparteixen equipació.


El vestidor de futbol sala ja està a punt per rebre els seus jugadors. Encara queden més de dues setmanes perquè comenci la pretemporada, però tota l’equipació ja està a punt. Els jugadors ja tenen preparada la roba d’entrenament, el material de viatge –que inclou maletes, bosses de mà, anoracs, entre d’altres coses-, i també, l’equipació oficial de partit.

L’única diferència, l’UNICEF

2010-07-23_EQUIPACION_10-11_FCB_FUTBOL_SALA_001.jpgEl futbol sala, igual que el futbol, canvia l’equipació cada temporada, tant la primera com la segona. És per això que aquest any, també els jugadors de Marc Carmona lluiran un detall groc al coll i a les mànigues, i vestiran de verd com a visitants. Els dos equips comparteixen fins i tot l’equipació d’entrenament, la rosa.

L’única diferència respecte al futbol és l’absència d’UNICEF, que sí que porten els jugadors de Pep Guardiola. En el cas del futbol sala, les samarretes portaran imprès el logo de la Lliga Nacional de Futbol Sala: LNFS.
Interior del vestidor de futbol sala, amb tot el material nou. Fotos: Àlex Caparrós - FCB
Interior del vestidor de futbol sala, amb tot el material nou. Fotos: Àlex Caparrós - FCB
Possibles canvis en els dorsals
Ja hi ha dues samarretes que porten imprès el dorsal. Es tracta de les de Jordi Torras i Àngel Velasco, ‘Lin’. Els dos jugadors seran presentats oficialment el dimarts a la tarda i, de moment, el dorsal 3 serà per a Torras, i el 8 per a Lin. Els jugadors van escollir-los d'entre els que quedaven lliures de l’1 al 15, però la nova normativa de l'LNFS permet aquest any dur els dorsals del 00 al 99. Per tant, caldrà esperar el primer dia d’entrenaments, el 9 d’agost, per saber quins són els dorsals definitius.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala