Lin, el tercer reforç

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

20.07.2010 17:06

Lin, el tercer reforç

www.fcbarcelona.cat


Ángel Velasco Marugán, conegut com Lin, s’ha convertit en el tercer reforç del FC Barcelona de cara a la propera temporada. El jugador, procedent del Caja Segòvia, ha passat aquest dimarts la pertinent revisió mèdica i ha signat per quatre anys.


L’ala segovià serà blaugrana fins la temporada 2013-14. Arriba al Palau després d’una temporada a Inter Movistar i cinc al Caja Segòvia, on s’ha convertit en una peça clau i en un dels jugadors més prometedors de la LNFS.

Als seus 24 anys, Lin fa el salt al FC Barcelona. És el tercer fitxatge de l’equip blaugrana, després de les incorporacions de Jordi Torras (Inter Movistar) i Wilde (El Pozo). Al Barça coincidirà amb dos excompanys, el brasiler Igor i el madrileny Carlos, així com amb dos companys de selecció, Fernandao i Javi Rodríguez, pel que la seva adaptació al vestidor blaugrana es preveu ràpida.

“Un moment molt important per a mi”

2010-07-20_REVISION_MEDICA_ANGEL_VELASCO_007.JPGEl nou jugador blaugrana, que aquest dimarts ha posat amb la seva nova samarreta a les grades del Camp Nou, ha mostrat la seva satisfacció pel fitxatge: “És un moment molt important per a mi. A Segòvia he après moltes coses i espero demostrar-ho al Barça per ajudar a que tot surti bé”, ha dit.

Lin reconeix que el projecte blaugrana el va convèncer ben aviat: “Me n’han parlat molt bé, l’aposta del club pel futbol sala és molt bona, la secció està creixent a poc a poc i estic convençut que arribarà lluny. Jo donaré el màxim”, ha assegurat.
Lin jugarà al Barça les properes quatre temporades. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
Lin jugarà al Barça les properes quatre temporades. Fotos: Àlex Caparrós - FCB.
La fitxa
Nom: Ángel Velasco Marugán
Lloc de naixement: Segòvia
Data de naixement: 16 de maig de 1986
Posició: Ala
Alçada: 170 cm.
Pes: 60 kg.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala