Wilde, millor pivot de la Lliga

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

16.07.2010 17:08

Wilde, millor pivot de la Lliga

www.fcbarcelona.cat


El nou pivot del futbol sala blaugrana, Wilde, ha estat escollit com a millor pivot de la temporada passada de l’LNFS. La votació l’han realitzat els 16 entrenadors dels equips de la Lliga i Wilde ha estat guardonat com el millor punta.


I és que la temporada de Wilde amb el seu antic equip, El Pozo Múrcia, ha estat per emmarcar. Campió de Lliga, Copa i Supercopa, a aquest tres títols cal afegir un altre guardó individual, el de màxim golejador de la LNFS.

47 gols, 3 al Barça

4.jpgEl tot just nomenat millor pivot de la Lliga –en què també competia per a l’elecció el blaugrana Fernandao–, alhora va ser el màxim golejador de la competició amb 47 gols. D’aquests gols tres van ser davant del FC Barcelona.

Un en el partit de segona volta de la Lliga regular i dos més en el primer partit de semifinals del play-off de la LNFS, on els murcians es van imposar als homes de Carmona en dos partits.
Wilde saludant a Marc Carmona. Foto:Arxiu-FCB
Wilde saludant a Marc Carmona. Foto:Arxiu-FCB
La felicitació personal fins a l’agost
Wilde descansa al seu Brasil natal. Fins a principis del mes d’agost no ha de retornar a Barcelona per iniciar la pretemporada de l’equip de futbol sala. Ara per ara les felicitacions pel guardó i de millor pivot li arribaran per Internet o per telèfon.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala