Cinc nous fitxatges per al filial de futbol sala

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala base

10.07.2010 10:29

Cinc nous fitxatges per al filial de futbol sala

www.fcbarcelona.cat


El planter de futbol sala es nodreix del bo i millor. Cinc noves incorporacions, procedents de diversos equips estatals, reforcen el segon equip blaugrana.


Francisco Conde, procedent del Carnicer Torrejón; José María Mella i David Asensio, de l’Unión Deportiva Las Rozas Boadilla; Javier Alonso, del Pinto FS i Juan Francisco Botía, del Plásticos Romero, són les noves incorporacions que el FC Barcelona ha fet pel segon equip del futbol sala que aquest any jugarà a la Divisió de Plata.

D'aquests cinc fitxatges, quatre (Fran Conde, Chema, Javi Alonso i Juanfran) encara són juvenils i Asensio és sènior de primer any.

Fitxatges que prometen

Aquestes incorporacions no han estat feina fàcil per al FC Barcelona, tenint en compte que són cinc dels jugadors més prometedors del panorama actual del futbol sala.

Amb aquestes noves incorporacions es fa palesa l’aposta del FC Barcelona per la nova generació de bons jugadors que estan destacant en aquest esport, i per la formació d’esportistes que puguin participar en el primer equip blaugrana.
Els cinc nous reforços de futbol sala, a les oficines del club.
Els cinc nous reforços de futbol sala, a les oficines del club.
Aposta pel planter
Cal remarcar, també, la gran afluència de jugadors de la casa que formen part de la plantilla del segon equip. La feina feta en aquestes darreres temporades, comença a donar els seus fruits.

Dels tretze jugadors del segon equip del futbol sala, nou són jugadors que han estat treballant en les seves diferents etapes al club. I són:
Roger Bonet, Àlex Verdejo, Juanito, Marc Tolrà, Roger Serrano, Eric Martel, Sepe, Julio Gracia i Jordi Campoy.


Comparteix a

Notícies Futbol Sala