El Cadet resol la prèvia del Campionat d’Espanya

10.06.2011 16:26

Aquest cap de setmana s'ha disputat la fase previa del campionat d'Espanya. El Cadet blaugrana, com a campió català, va desfer-se amb solvència dels campions d'Euskadi, Aragó i Cantàbria.

El Berrio Otxoa, el Climagesa Colo i l'organitzador, l'FS Castro Urdiales, van ser els rivals de l’equip de Gabriel Ferrón que els propers 17 i 18 de juny disputarà la fase final pel campionat a Múrcia. Els rivals pel títol seran el Natació Ceuta, el'UD Rozas-Boadilla Regal Sport i el conjunt local, ElPozo Múrcia.

Berri Otxoa – FCB (1-9)

El primer partit, contra el Berrio Otxoa, va ser un partit d'adaptació al campionat i a la pista de goma (molt lenta), i contra un rival molt respectuós. L’equip va sortir amb una gran pressió sobre el rival i un joc força directe cap a la porteria rival, i ben aviat va encaminar la victòria amb un 0-3 als sis minuts de joc (Ferry, David i Eduard). Amb aquest resultat es va arribar al descans. La represa va tornar a ser intensa, i, en pocs minuts, un parcial de 0-4 situava el marcador en un 0-7 clar i més que definitiu. El Berrio, però, volia sortir amb dignitat i va aconseguir el seu gol quan en quedaven sis per al final. Amb el cansament, van arribar dos gols més per als blaugranes. Els golejadors de la primera jornada van ser: Ferran Plana (2), David Ortega (2), Eduard Garcia (2), Oriol Miquel (2) i Xavi Saus.

2011-04-02_FCB_ALUSPORT_CADETE_-_ESCOLA_PIA_SABADELL_015.JPGCastro Urdiales – FCB (0-9)

El segon partit va ser contra el Castro Urdiales, acompanyat per un pavelló ple a vessar i un ambient fantàstic. De nou, l'equip blaugrana va sortir amb força i va mostrar més adaptació a les condicions de la pista. El Castro, un equip més técnic que el Berrio, va patir les mateixes dificultats per superar el mig camp, però sempre va voler jugar de tu a tu i el partit va ser molt agraït per a totes dues aficions. El millor: el resultat final (0-9); el pitjor: la recaiguda d’Èric, que serà dubte per a la fase final. Els golejadors de la segona jornada van ser: David Ortega (2), Àlex Trilla, Ferran Plana (2), Eduard Garcia (2), Oriol Miquel i Xavi Saus.

FCB – Colo Colo (6-2)

L'última jornada decidiria qui es classificaria per a la fase final, i és que el rival també havia guanyat els dos partits anteriors, tot i que amb menys renda. Els nois del Cadet van fer la primera millor part del torneig, tot i el bon rival i les baixes. Un Barça contundent, concentrat i equilibrat va arribar al descans amb un 5-0 al seu favor. En la segona part, la gran actuació del porter rival va permetre reduir diferències als aragonesos (5-2), però els blaugranes no van patir i van assegurar la tercera i definitiva victòria. Els golejadors de la tercera jornada van ser: David Ortega, Xavi Saus, Òscar Garcia, Eduard Garcia i Ferran Plana (2).