Líder en solitari després de la derrota d’ElPozo

10.04.2011 14:42

La derrota d’ElPozo contra el Cartagena per 10-9 al Wsell de Guimbarda allunya els de Duda del lideratge de la Lliga. Ara el Barça Alusport és primer en solitari amb tres punts més que ElPozo.

Tot i que Marc Carmona no va acabar gens satisfet del joc del seu equip a Segòvia, i que va reconèixer que el millor va ser el resultat, el Barça Alusport ha rebut de retruc un altre premi. I és que el darrer partit de la jornada 27 ha acabat amb la derrota d’ElPozo Múrcia en el derbi murcià davant del Reale Cartagena. Els murcians es queden amb 58 punts i el Barça va sumar ahir els 61.

L’espectacle que s’ha vist al Wsell de Guimbarda ha estat d’altura. Amb un 10-9 ha acabat el partit en 40 minuts. El Cartagena, antepenúltim, ha dut el ritme de joc i de gols. De fet, a excepció del 2-3, la resta del partit l’ha dominat el conjunt local, que ha arribat al darrer minut guanyant per 10-7.

Les últimes tres jornades

El Barça Alusport arrenca la recta final de la fase regular de la Lliga a casa. Aquest diumenge els blaugranes reben el Benicarló (17.15 h), un partit que serà retransmès en directe per Barça TV. El conjunt castellonenc és setè i es juga assegurar una plaça per al play-off. Aquesta jornada ha guanyat per 6-1 el Manacor.

La penúltima jornada serà dissabte 23 d’abril, a Santiago de Compostel·la contra el Xacobeo (18 h). Els gallecs, que han rebut un correctiu sever a la pista del Sala 10 aquesta setmana, mantenen la tercera posició.

I la darrera jornada es disputarà al Palau, on els blaugranes rebran el Manacor, quart classificat i empatat a punts amb el Xacobeo.

ElPozo també té un calendari semblant. El primer partit que han d’afrontar ara els murcians és contra el Triman Navarra com a locals. Després visitaran Segòvia per acabar la fase regular davant de la seva afició en el partit contra el Benicarló.