Inter Movistar, el rival a la final

30.03.2011 22:29

El Barça Alusport se les haurà amb Inter Movistar a la final del 7 de maig a Toledo. El conjunt madrileny ha remuntat un 3-2 advers de l’anada davant El Pozo i serà el rival blaugrana a la final de la Copa del Rei.

El Barça Alusport ja sap què és guanyar Inter aquesta temporada. Foto: Arxiu FCB.

Precedents favorables
Els dos enfrontaments d’aquesta temporada entre FC Barcelona Alusport i Inter Movistar s’han decantat a favor dels blaugranes. Al partit de la primera volta de la Lliga, els de Carmona van guanyar 1-2 a la pista dels madrilenys, que també van caure al Palau tot just fa un parell de setmanes (5-3).
En un duel apassionant entre dos dels grans de la LNFS, Inter s’ha endut un partit emocionant (5-2). I és que El Pozo ha tingut opcions fins als últims minuts, quan ha estat capaç de fer el 3-2, un resultat que enviava l’eliminatòria a la pròrroga. Finalment, però, un gol de Borja i un altre de Juanra han classificat la màquina verda.

César i Schumacher han avançat els madrilenys amb un 2-0 però just abans del descans el visitant Saúl reduïa diferències per als de Duda. A la represa, Marquinho retornava el comandament a Inter, que ha hagut de patir de valent fins al final amb el gol de Dani Salgado. I és que El Pozo, amb el porter jugador, ha estat a punt de fer saltar pels aires les esperances locals.

Carmona: “Inter sempre és favorit”

El tècnic del Barça Alusport ha valorat així el rival a la final: “Inter és el millor equip de la història d’aquest esport i en una final sempre és favorit. Nosaltres som uns novells en això de jugar finals i de guanyar títols. Són un equip terrible, sobretot quan tingui en forma Schumacher, Eka i Gabriel. Hem d’intentar arribar bé al 7 de maig, encara queda molt”.