La selecció espanyola, amb un peu i mig a Croàcia 2012

25.02.2011 19:50

Torras, Fernandão, Lin i Cristian, els quatre blaugranes que són amb la selecció espanyola disputant el preeuropeu, han golejat Kazakhstan per 0-5, resultat que deixa encarrilada la classificació per a l’Europeu de Croàcia.

La selecció espanyola ha vençut al Kazakhstan (0-5) i ja és a un pas d’aconseguir una de les onze places en joc per a l’Europeu de Croàcia 2012.

El combinat estatal ha arrencat la golejada en el minut dos, tot i la gran actuació del porter asiàtic, que ha evitat fins a onze ocasions clares d’Espanya. Però la pluja de gols ha acabat caient. Al descans, la selecció guanyava per 0-2 i en el segon temps han arribat les altres tres dianes. Jordi Torras, Fernandão i Lin no han pogut firmar cap dels cinc gols amb què ha acabat el partit.

D’aquesta manera, Espanya es col·loca líder del grup 1 i es jugarà la primera plaça amb la selecció amfitriona: Azerbaidjan.

Per la seva banda, la Itàlia de Saad Assís va golejar Bòsnia (4-0) i també té, amb dues victòries en dos partis, pràcticament garantida la seva presència a la cita de Croàcia.