Espanya i Itàlia debuten amb victòria

24.02.2011 19:33

Els internacionals del Barça Alsuport han debutat amb bon peu a la fase de classificació per a l’Europeu de Croàcia. Espanya ha superat amb solvència el primer partit contra França, i la Itàlia de Saad ha golejat Letònia.

Wilde lidera la remuntada del Brasil
En el primer dels amistosos que jugarà aquesta setmana en territori iranià, la 'canarinha' va derrotar la selecció local per un ajustat 3-4. El blaugrana Wilde va ser clau en la victòria dels brasilers. Dos gols del jugador del Barça Alusport van servir per igualar el 2-0 inicial i donar pas als millors minuts dels de Marcos Sorato, que van col·locar-se 2-4. L’últim gol de l’iranià Taheri no va servir per evitar el triomf brasiler. Totes dues seleccions es tornen a enfrontar aquest divendres.
Al grup 1, amb seu a Azerbaidjan, el combinat de Venancio López s’ha imposat al conjunt gal per 4-0. Un partit on la superioritat del vigent campió ha quedat palesa ben aviat. Espanya, amb quatre blaugranes (Cristian, Torras, Lin i Fernandão), ha dominat de bon començament i el jugador de l'Inter Movistar Borja ho ha certificat amb l’1-0. Álvaro, quatre minuts després, feia el 2-0 en uns minuts d'ocasions constants d’Espanya.

Fernandão signava el 3-0 al començament d’un segon temps en què el domini espanyol ha estat pràcticament total. L’equip entrenat per Pierre Jacky s’ha dedicat a evitar una golejada encara més gran i només Fabián ha pogut marcar de nou, establint el 4-0 definitiu.

Espanya s’enfrontarà aquest divendres a la modesta selecció de Kazakhstan (15.30 h, hora catalana) a la recerca d’una segona victòria que pràcticament asseguri el bitllet per a l’Europeu de Croàcia.

Per la seva banda, també ha començat la competició a Eslovènia, on Itàlia parteix com a principal favorita. Els transalpins, amb Saad Assís com un dels principals referents, han golejat Letònia per 6-1 i divendres podrien certificar la seva classificació davant Bòsnia.