Tercera participació a la Copa d’Espanya

01.02.2011 15:34

El FC Barcelona Alusport comença dijous la seva tercera participació a la Copa d’Espanya. En les dues ocasions anteriors, els blaugranes van arribar a semifinals, però van caure davant elPozo Múrcia.

La Copa d’Espanya comença dijous amb l’enfrontament entre el Barça Alusport i el Fisiomedia Manacor, partit que obre la competició del KO i enfronta els dos primers classificats de la Lliga regular. En aquesta edició, l'equip de Marc Carmona entra en totes les travesses com un dels favorits per alçar-se amb el títol, gràcies a la seva bona temporada a la Lliga, on son líders de la classificació.

ElPozo, botxí en semifinals

LT4Y5815.JPGEn les seves dues anteriors participacions, el Barça va guanyar els seus respectius partits de quarts de final, però va caure eliminat a semifinals. A la Copa de la temporada 2008/09, els blaugranes es van imposar per 5 a 3 al Benicarló, amb gols de Fernandao, Carlos, Javi Rodríguez i Igor, per part dels blaugranes. A la semifinal, van perdre davant elPozo per un ajustat 2-1 , amb gols de Fernandao per part dels culers, i Vinicius i Wilde, aleshores a l’equip murcià.

La temporada passada el Barça no va començar amb bon peu el partit de quarts de final, ja que va haver de remuntar un 0-2 en contra davant el Cartagena, però els de Carmona es van acabar imposant 5 a 4 i aconseguien el passi a semifinals, on es tornaven a trobar elPozo. Els blaugranes van caure per 1 a 7 davant l’equip murcià, que va acabar proclamant-se campió de la Copa.
El Barça s'ha enfrontat en dues semifinals a elPozo. (Fotos: lnfs)
En semifinals, Benicarló o Caja Segòvia
Si els blaugranes superen els quarts de final davant el Fisiomedia Manacor, s’enfrontaran en semifinals al guanyador de l’eliminatòria entre Benicarló i Caja Segòvia. Els de Carmona només es podrien trobar el seu botxí a la Copa, elPozo, a la final.