29.12.2009 11:13

Victòria amb dos gols de Javi Rodríguez (14-2)

La selecció espanyola de futbol sala va vèncer, en partit amistós, la selecció d’Uzbekistan per 14 gols a 2. El domini de la selecció estatal va comptar amb la contribució de dos gols del capità del FC Barcelona, Javi Rodríguez.

El partit de preparació per disputar el Campionat d’Europa d’Hongria, que s’iniciarà el proper 19 de gener, va ser un matx plàcid per a la selecció espanyola amb la presència de dos jugadors blaugrana, el porter Cristian i el capità Javi Rodríguez.

De bon inici

El partit, que es va disputar al Pavelló Blancadona d’Eivissa, era el primer test de preparació per als dos jugadors barcelonistes de cara a l’Europeu d’Hongria. Ja de bon inici, en els minuts 2 i 3, la selecció espanyola va marcar els dos primers gols.

Els blaugranes van aparèixer ben aviat i, en el minut 13, una pilota robada per Javi Rodríguez va servir perquè Kike marqués el tercer gol de la selecció estatal.

Marcant i aturant

La segona part del partit va veure els dos blaugranes sobre la pista del pavelló eivissenc. Javi Rodríguez va marcar el 12 a 2 i el 13 a 2. Aquest últim gol es va produir amb Rodríguez com a porter- QM3D0990.jpgjugador, una situació que el seleccionador estatal, José Venancio, va voler provar de cara als propers compromisos.

El porter Cristian va sortir a la segona part i ,malgrat les poques ocasions generades per l’equip uzbek, va realitzar intervencions de mèrit i a poc a poc es consolida a la porteria de la selecció espanyola.

Dimarts repeteixen enfrontament
Dimarts a les 19.00 h es repetirà l’enfrontament entre la selecció estatal i la d’Uzbekistan per seguir la preparació del Campionat d’Europa de seleccions. La diferència més significativa serà el canvi d’escenari, ja que el partit tindrà lloc a Santa Eulàlia des Riu en comptes de la vila d’Eivissa.