04.12.2009 22:39

Només ha faltat el gol (1-1)

Cristina Collado

L’equip de futbol sala del Barça ha empatat a casa en un partit on la manca d’efectivitat ha tornat a passar factura a l’equip. Tot i això es mantenen tercers.

Des de la Llotja, ha patit pels seus companys Fernandao, baixa d’última hora per aquest partit, juntament amb Ari Santos, l'altre lesionat de la plantilla. Els últims minuts del partit han estat trepidants, amb clares ocasions per al Barça. Però una jornada més ha faltat el gol.

Canonada de PC

2009-12-04_FCB_-_PLAYAS_DE_CASTELLO_010.jpgNo ha estat un triomf fàcil. Ja es preveia un partit complicat, ja que el Playas de Castelló juga amb una defensa en zona semblant a la del Sala10 Saragossa, al qual el Barça no va poder guanyar. Els blaugranes, però, han demostrat que saben aprendre dels errors i avui ho han demostrant, tot i que han patit força en la construcció del joc. Chico i Jordi Sánchez han tingut bones ocasions per inaugurar el marcador. Per part del Playas, Kiko i Passarinho han protagonitzat un ràpid contraatac que ha acabat amb la pilota a fora de porteria.

Als onze minuts de partit ha arribat el primer gol en una jugada d’estratègia. A la sortida d’un córner, PC ha rebut a la frontal i ha enviat una potent canonada davant la qual no ha pogut fer res el porter Rafa. Amb el resultat d’1 a 0 s’ha arribat al descans.

Perdonen massa

A la segona part ha començat amb el Playas tocant més la pilota, i el Barça gaudint de les ocasions més clares al contraatac. Però el segon gol s’ha resistit molt fent perillar la victòria. Chico i Jordi n’han tingut dues de molt clares i gairebé idèntiques: sortida ràpida al contraatac, pilota al segon pal, però el xut final del rematador surt fregant el pal. A més, Igor ha posat a prova els reflexos de Rafa amb un fort xut que ha pogut desviar a córner. Ni Saad, amb un dels seus potents xuts de falta ha pogut fer el segon.

Superat l’equador del segon temps ha arribat l’empat, de José Revert, un resultat que posava les coses força complicades per als locals quan faltaven set minuts per al final del partit.

Últim minut en superioritat

2009-12-04_FCB_-_PLAYAS_DE_CASTELLO_024.jpgJavi Rodríguez n’ha tingut una de boníssima per trencar l’empat. Ha rebut la pilota de passada del porter Cristian al límit de l’àrea, però el seu xut l’ha desviat el porter. Avui no ha estat el capità el qui ha fet de porter-jugador. Chico ha liderat l’atac de cinc, i en superioritat ha tingut bones ocasions. Una d’aquestes, ha estat un pal de Jordi Sánchez.

L’expulsió de José Revert per doble amonestació ha permès el Barça gaudir de l’últim minut en una superioritat encara més clara. I és que Chico s’ha mantingut i, per tant, han estat cinc contra tres sobre la pista. Però el temps s’ha esgotat amb el resultat d’empat a un.