Futbol sala

28.11.2009 20:59

Una victòria moral (2-4)

L’equip de futbol sala del Barça s’ha imposat a la pista del Gestesa Guadalajara per 2 a 4. És una victòria que val els seus tres punts i els dos que va perdre l’equip la setmana passada.

L’objectiu era refer-se de l’empat encaixat la setmana passada a casa i recuperar moralment aquells dos punts perduts. I així ha estat. És per això que la victòria d’aquest dissabte a la pista del Gestesa Guadalajara podria ben bé valer cinc punts.

Sobre el paper, només han estat tres els punts sumats a la classificació. Suficients per continuar perseguint l’Inter, líder amb 27 punts, i ElPozo, segon amb 25. Ara el Barça en té 24.

Més ocasions que gols

_RMS9061_r_m.jpgEl FC Barcelona ha sabut superar amb èxit la defensa en zona del Gestesa, però un cop traspassada aquesta línia, als de Marc Carmona els ha tornat a costar els metres finals. Tot i això, Javi Rodríguez ha avançat ràpidament el seu equip als sis minuts. L’avantatge podria haver estat molt més àmplia, ateses les moltes ocasions que han tingut els blaugranes, fins i tot amb dos xuts de doble penal. Al descans, victòria per la mínima (0-1).

A la represa, Fernandao ha posat les coses de cara per al Barça, però els castellans han aconseguit l’empat amb els gols de Miñambres i Isi. Per sort, el Barça ha sabut marcar de seguida el tercer gol, obra d’Igor, i s’ha tornar a posar per davant en el marcador. Han mantingut aquest resultat fins als instants finals del partit, quan el Gestesa ha tret el porter-jugador. Els de Marc Carmona han defensat molt bé l’atac de cinc, i fins i tot han pogut sentenciar el matx amb el gol de Saad Assís des de la seva pròpia pista.

GESTESA GUADALAJARA, 2
FC BARCELONA, 4

Gestesa Guadalajara: Dídac, Marcelinho, José Ruiz, isi i Charlie –cinc inicial-, Pedraza, Miñambres, Pedraza, Carlos Anós, Raúl Nieto.

FC Barcelona: Paco Sedano, PC, Chico, Jordi Sánchez i Fernandao –cinc inicial-, Igor, Javi Rodríguez, Carlos, Saad.

Gols: 0-1, Javi Rodríguez (6’); 0-2, Fernandao (27’); 1-2, Miñambres (30’); 2-2, Isi (31’); 2-3, Igor (32’); 2-4, Saad (38’).

Àrbitres: Gracia Marín i Munez Carpintero.