Futbol sala base

24.11.2009 13:01

Tornen els bons resultats

Els equips base del futbol sala han tornat a la bona ratxa de resultats. Tots cinc han aconseguit sumar els tres punts aquest passat cap de setmana i entre tots han marcat un total de 31 gols.

L’equip Sènior s’ha refet de la derrota de la jornada anterior i s’ha imposat amb contundència al FS Bar Mi Casa per 5 gols a 1. Els d’Albert Canillas ocupen ara la tercera plaça del grup 6 de la Lliga Primera Nacional A.

Juvenil: 20 minuts esplèndids (11-2)

El FC Barcelona va rebre a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el Prosperitat, equip que ha aconseguit l'ascens aquest any a la màxima categoria juvenil estatal. Els de Miguel Ángel Palomar van començar amb molta intensitat i als dos minuts ja guanyaven 2 a 0. Una excel•lent jugada del conjunt visitant va posar el 2 a 1 en el marcador, però dos molt bons minuts del Barça van deixar el 4 a 1 quan només es duein cinc minuts de joc. Fins al final de la primera part el domini va ser blaugrana com a resultat del cansament dels jugadors visitants que van treballar de valent fins al darrer segon del partit. Al descans el resultat era de 7 a 1.

A la segona part, la intensitat del Prosperitat va permetre que el joc s'alentís una mica i va deixar el marcador final en 11 a 2 (4 a 1 el parcial de la segona part). Cal destacar l’alt nivell de joc de tot l’equip i la intensitat amb què van jugar els primers vint minuts, on es van veure accions col•lectives de gran mèrit. Éric Martel, amb 4 gols, i Marc Tolrà, amb 3, van ser els jugadors més destacats del partit. Cal destacar també la fortalesa defensiva de l'equip, que en vuit jornades només ha encaixat 11 gols (menys d'1,5 per partit).

La setmana que ve es juga el partit entre el líder, el FC Barcelona, i el Martorell, segon a la taula.

Cadet: Mantenen el liderat (3-8)

Partit força entretingut disputat al pavelló del Raval de Barcelona. Tot va començar molt bé per al Barça, amb un gol als tres minuts de Víctor. Van continuar dominant el joc i disposant d'ocasions tot i que els va faltar encert en la finalització. I en l'única jugada en què els locals van xutar a porta en el primer període van anotar l'empat. Per sort, tot seguit, Víctor, de falta, va signar l'1 a 2 i així es va arribar al descans. A la segona part, l’efectivitat del Barça va augmentar i això es va reflectir en el marcador. En sis minuts -del 25 al 31- van marcar 4 gols, obra de Ferri, Guille, Bus i Àlex, i així van sentenciar el partit. En els minuts finals hi van haver un parell de gols dels locals i un altre parell dels blaugrana (Bus i Víctor). L’equip cadet segueix líder a la classificació, empatat amb Les Corts, amb un punt més que el Sícoris de Lleida i dos més que el Marfil Santa Coloma.

Infantil: Lluitant fins al final (2-5)

El FC Barcelona va plantejar un partit molt físic, amb una defensa molt forta i sortint al contraatac ràpidament. Als quatre minuts van marcar un gol que va picar al pal interior de la porteria, però l'àrbitre no el va donar com a vàlid. No va ser fins al minut 8 que els de Gerard López van obrir la llauna, després d'una elaborada jugada, amb una pilota morta al mig de l'àrea que Paco va transformar. Als set minuts, però, el Bosco va empatar en el seu primer xut a porteria. Just abans d'acabar la primera part, Steve va robar una pilota i va sortir al contraatac i va convertir la jugada en el 1 a 2. Va ser un gol psicològic i vital per a la victòria final.

A la segona part, el joc va continuar la mateixa dinàmica. L’equip rival va arriscar una mica més i en dues errades defensives el Barça no va perdonar i va posar el 1 a 4 mitjançant Oriol i Steve. El Bosco va escurçar distàncies tot just després amb un penal inexistent. No va ser fins a l'últim minut que Nayim va sentenciar el partit en una jugada en què els blaugranes van xutar fins a cinc vegades a porta. Va ser un partit molt igualat fins al final, i per això la plantilla es mostra molt satisfeta pel resultat.

Aleví: Victòria treballada (2-0)

Després d'encaixar la primera derrota la setmana passada, era molt important retrobar-se amb la victòria i afortunadament així ha estat. L’equip aleví es va enfrontar al Montcada, un conjunt que no estava veient reflectit el seu treball i la seva qualitat a la classificació. Aquest fet el convertia en un partit amb trampa, ja que podia semblar que seria més senzill del que realment va ser.

Tot i això, el Barça va sortir amb gran intensitat i concentrat, i alternant la defensa a mitja pista amb la pressió, fet que els va oferir la possibilitat de posar-se per davant en el marcador mitjançant un gol de Ramesh. El segon va arribar després d’una contra conduïda per Edu, que va donar el gol fet al seu company que era al segon pal, en aquest cas va ser, de nou, Ramesh. Amb el resultat de 2 a 0 es va arribar a la mitja part. Durant la segona meitat els blaugranes van esperar a mitja pista, mentre el Montcada intentava enllaçar el seu joc. No van poder ampliar el marcador, però van ser capaços d’aguantar el partit i endur-se tres punts molt importants.

La setmana que ve l’equip aleví del Barça jugarà al Palau Blaugrana, a les 9.15 h contra el Rapid Santa Coloma, un dia per recordar per a tots els nens, que sortiran a guanyar tres punts més.