14.11.2009 20:04

Es mantenen a dalt (3-5)

El FC Barcelona manté la plaça a les posicions capdavanteres de la Lliga després de guanyar el seu partit. Els de Marc Carmona s’han imposat amb claredat al Carnicer Torrejón per 3 gols a 5, amb hat-trick de Fernandao.

El Barça ha recuperat la bona línia de joc després de perdre la jornada anterior. Ha tornat a sumar tres punts en una pista força complicada com és la del Carnicer Torrejón. Els tres gols de Fernandao han estat decisius perquè el Barça torni de Madrid amb un 3 a 5 a la butxaca. Així, es manté tercer amb 20 punts, a dos d'ElPozo Múrcia i a quatre del líder, que ara és l'Inter Movistar.

Amb avantatge al descans

L’equip blaugrana ha inaugurat el marcador amb un gol d’Ari Santos als cinc minuts de partit. El Carnicer, però, ha aconseguit l’empat de seguida mitjançant José Carlos. El Barça s'ha mantingut per davant en el marcador gràcies al gol de Fernandao, tot i que s’ha repetit la situació que s’ha donat amb el primer gol. Jaison ha empatat només dos minuts després.

Abans del descans, el pivot brasiler Ferndandao ha tornat a avançar el seu equip. I amb el mínim avantatge de 2 a 3 s’ha arribat al descans.

Hat-trick de Fernandao

La segona part ha estat de clar domini blaugrana. Els de Marc Carmona han tingut el control del partit, i això s’ha reflectit en el marcador. Primer amb el gol de PC, i després amb la tercera diana de Fernandao. Els barcelonistes han sabut mantenir l’avantatge fins als últims minuts, quan els madrilenys, amb porter-jugador, han fet el tercer mitjançant José Carlos. Però no hi ha hagut temps per a res més.

CARNICER TORREJÓN, 3
FC BARCELONA,
5

Carnicer Torrejón: Prieto, Jorge, Davichín, Kita i Jaison –cinc inicial-, David, Víctor, M. Rivillos, José Carlos

FC Barcelona: Paco Sedano, PC, Javi Rodríguez, Saad i Fernandao –cinc inicial-, Ari, Chico, Carlos, Jordi Sánchez

Gols: 0-1, Ari (5’); 1-1, José Carlos (6’); 1-2, Fernandao (13’); 2-2, Jaison (15’); 2-3, Fernandao (20’); 2-4, PC (22’); 2-5, Fernandao (29’); 3-5, José Carlos (37')

Àrbitres: Arce Ruiz i De Juana Gonzalez