10.11.2009 12:13

Tots puntuen

Es mantenen els bons resultats per als equips del futbol sala base. En una nova d’èxit han puntuat els cinc equips base.

Sènior B: Primer empat (3-3)

La primera part va ser molt igualada amb ocasions per a tots dos equips. Alex Verdejo va marcar l’1-0, de penal, resultat amb què es va acabar la primera part. La possessió de pilota era pels blaugrana mentre els visitants esperaven l’errada local en l’elaboració per sortir al contraatac. A la represa, el Ripollet va aprofitar una superioritat per fer l’empat a un. A partir d’aleshores els d’Albert Canillas van reaccionar i van disposar de diverses ocasions, fins que en una d’aquestes Alex Peramos va fer el 2-1 després d’aprofitar una pilota morta a la frontal de l’àrea.

Poc després, Roger Bonet va finalitzar una bonica jugada col•lectiva. El Barça va tenir l’oportunitat de sentenciar el partit, però no les van aprofitar. El Ripollet va retallar distàncies, i a falta de només vuit segons pel final van fer valer el seu atac de cinc per empatar el matx. Tot i el resultat final d’empat a tres, el FC Barcelona segueix líder abans de la complicada visita a la pista del Corbera la pròxima setmana.

Juvenil: Sentència a la represa (13-1)

L’equip juvenil es va enfrontar el Manresa FS en un partit de màxima rivalitat perquè en els darrers anys els manresans havien eliminat el Barça dues vegades a la Copa Catalunya i perquè es tracta d’un dels equips candidats a lluitar pel campionat de lliga. El resultat final va ser de 13 a 1 a favor dels locals, tot i que a la mitja part es podia pensar en un marcador més ajustat (4 a 0 al descans). El Barça va haver de treballar de valent contra una defensa molt intensa i activa dels manresans i els va costar molt imposar-se a l'inici.

Després de la represa, però, els blaugranes van treure forces per començar a elaborar jugades col•lectives d'alt nivell que els va permetre anotar 3 gols ràpidament. Amb 7 a 0 el Manresa ho va intentar amb porter-jugador, però amb el seu joc de cinc van continuar arribant gols del Barça -un el va fer Òscar, el porter local, de porteria a porteria amb un xut elevat- fins arribar el 12 a 0. Després del gol de l'honor del Manresa va arribar el tretzè i definitiu (13 a 1). El tècnic Miguel Àngel Palomar destacava l'actuació del seu porter, l'Òscar, que va protagonitzar aturades increïbles i va fer gol de camp a camp; la d’Oriol Serrano, autor de quatre gols i la de l’Éric Martel, que reapareixia després d'una lesió, i ho va fer amb dos gols i dues assistències.

L'equip juvenil continua líder de la lliga nacional juvenil amb 18 punts (tres més que Martorell i Les Corts que venen per darrere).

Cadet: Es deixen dos punts (6-6)

Va ser un partit molt entretingut el què es va disputar a Santa Coloma de Gramenet. El Barça va començar molt bé i es va avançar amb un gol d'Àlex Germán. Els locals van empatar de seguida, però una errada del porter colomenc va suposar l’1-2 obra de Guille. Al descans es va arribar amb el resultat de 2 a 4. A la segona part el domini va continuar sent pel Barça. Ferran va fer el cinquè a falta de 14 minuts per al final. Però quan tot semblava de cara perquè endur-se’n la victòria, el partit va canviar de signe. Amb una falta directa, un error defensiu i un doble penal els locals van empatar a 5 en el breu període de 6 minuts. El partit va embogir aleshores amb contracops a una i altra porteria, i amb els dos equips amb 5 faltes. Després de fallar dos dobles penals el Barça va aconseguir anotar el sisè gol obra de Víctor a dos minuts per al final. Però a la jugada següent els van empatar en una badada defensiva. El partit va acabar amb una circumstància força curiosa. En 25 segons van expulsar dos jugadors, un per banda, i els últims 90 segons es van jugar tres contra tres. Tot i l’empat, els cadets continuen líders a la classificació amb 10 punts.

Pel que fa a l’equip infantil, va guanyar 3-6 a la pista del Marfil Santa Coloma.

Aleví: Dos de dos (1-5; 8-0)

L’equip va guanyar els dos últims partits disputats. L’un el va jugar dissabte contra el Palau Solità i Plegamans. Els de Carles Martínez es van imposar 8 a 0. Tot i el resultat, al Barça li va costar portar el ritme del partit i moltes vegades es van deixar anar per convertir el partit en una contra rere l’altra. No obstant, el resultat a la mitja part era de 4 a 0, la segona meitat va seguir el mateix guió. El resultat final va ser de 8 a 0. El tècnic destacava les actuacions dels dos porters Izan i Yeray, ja que l’equip aleví es manté com l’equip menys golejat de la categoria, amb només dos gols encaixats en sis partits.

Abans, els alevins havien disputat el partit aplaçat contra el Futsal Mataró, amb resultat d’1 a 5 al seu favor, amb gols de Pol, Sergi, Edu, Ramesh i Jaume. Ara toca ja pensar en el partit de la setmana vinent, al camp de Les Corts, equip que porta les mateixes victòries que el Barça. Serà un partit on es jugaran més de tres punts.