06.11.2009 22:37

Primera caiguda (3-4)

Cristina Collado

Un gol d’Hugo a falta d’un minut pel final del partit ha donat la victòria al Sala 10 Saragossa en un partit estrany. El Barça ha encaixat la primera derrota de la temporada.

El partit ha començat amb les forces compensades. El FC Barcelona ha dominat en la creació, però no ha estat massa clar en els metres finals. Tot i això, n’ha tingut bones ocasions. La primera de Chico, al minut de partit, després d’una bona jugada individual que havia iniciat ell mateix recuperant una pilota a camp propi. Una altra de molt clara ha estat la de Carlos Muñoz a l’equador del primer temps, qui ha rebut a l’eix de l’atac una assistència de Javi Rodríguez, però el seu xut ha sortit fregant el pal.

Menys ocasions ha tingut el Sala 10 Saragossa, però ha estat més efectiu. Als 12 minuts de partit, Sergio ha avançat el seu equip amb un xut al segon pal. Saad Assís ha tingut una bona oportunitat per empatar el matx, però ha estavellat la pilota al pal dret de la porteria defensada per Abel.

Capgiren el marcador

2009-11-06_FCB_FUTBOL_SALA_-_SALA_10_ZARAGOZA_011.JPGEls últims minuts de la primera part han estat un constant assetjament del Barça a l’àrea rival. Però el gol s’ha fet esperar. Ni les jugades d’estratègia ni el pitxitxi de l’equip aconseguien trencar aquesta manca d’encert. Al final, per sort, Chico l’ha trencat. El tanca brasiler ha golejat des de la frontal a falta d’un minut i mig pel descans. Amb l’empat a un s’ha arribat a la mitja part.

La segona part ha començat igual que la primera. Primera ocasió pel Barça, però el gol és pel conjunt aragonès. Sergio ha tornat a avançar el seu equip als quatre minuts. Però no han tingut temps ni per tornar a col•locar-se bé en pista, quan el Barça ha capgirat el marcador. Primer ha estat Saad Assís qui ha tornat a posar el marcador en taules, i segons després Fernandao, després d’una bona driblada al rival, ha posat el seu equip per davant per primera vegada en el partit.

Tensió fins el final

2009-11-06_FCB_FUTBOL_SALA_-_SALA_10_ZARAGOZA_004.JPGTot i que a partir d’aquest moment el Barça s’ha fet amb el comandament ple del partit, un ràpid contraatac dirigit per Euler ha acabat amb l’empat a tres a la mitja hora de partit. Igor, Fernandao i Saad Assís han tingut bones oportunitats de trencar l’empat. En els dos últims minuts, tots dos equips han apostat pel porter-jugador. I així el Sala 10 ha aconseguit el gol de la victòria mitjançat Hugo. És la primera derrota de l’equip aquesta temporada.

FC BARCELONA, 3
SALA 10 SARAGOSSA, 4

FC Barcelona (1+2):
Cristian, PC, Chico (1), Saad (1) i Fernandao (1) –cinc inicial-, Ari Santos, Javi Rodríguez, Jordi Sánchez, Carlos Muñoz, Igor

Sala 10 Saragossa (1+3): Abel, Crispi, Tejel, Euler (1) i Hugo (1) –cinc inicial-, Corvo, Sergio (2), Rodrigo

Gols: 0-1, Sergio (12’); 1-1, Chico (18’); 1-2, Sergio (24’); 2-2, Saad Assís (24’); 3-2, Fernandao (24’); 3-3, Euler (30’); 3-4, Hugo (39’)

Àrbitres: Beteta Dolz i López García