Futbol sala base

02.11.2009 19:38

Ple de victòries

El equips de la base del futbol sala continuen intractables a les seves lligues. Tret de la remuntada del Juvenil, la resta d’equips van aconseguir triomfs per golejada.

L’equip Sènior B es manté líder del grup 6 de la Lliga Primera Nacional A, després de superar el CE Futsal Mataró a la sisena victòria consecutiva de l’equip. Els jugadors d’Albert Canillas es van imposar per 1 a 6 al Futsal Mataró en un partit que van tenir controlat en tot moment. Ernest va marcar el 0-1 en culminar una jugada personal que va finalitzar amb un gran xut sense que el porter local no hi pogués fer res. Poc després, el Mataró va empatar de falta. La reacció del Barça, però, va arribar de seguida amb el gol de Roger Bonet abans del descans.

A la segona part, encara hi va haver més domini blaugrana, mentre que els locals amb prou feines arribaven a la porteria defensada per Julio. Pocs minuts després de la represa, Roger Serrano va marcar l’1-3 gràcies a una bona combinació amb Campoy. Poc després, Juanito va marcar dos gols consecutius. I, finalment,  un penal transformat per Alex Verdejo va arrodonir l’1-6 final.

Remuntada de líder

No ho van tenir tan fàcil els jugadors de l’equip juvenil contra el CET-10. Tot i ocupar la part baixa de la taula, el CET-10 va posar les coses molt complicades als de Miguel Ángel Palomar i els blaugrana van arribar al descans amb un resultat ajustat d’1-0 en contra. Tot i això, el Barça va crear ocasions per marcar, però la bona actuació de la defensa rival va evitar el gol de l’empat. A la represa, el jugadors del Juvenil van capgirar el resultat, amb gols dels germans Roger i Oriol Serrano i un altre de Daniel Petit. Amb aquesta victòria treballada, el Barça es manté al capdavant de la classificació del grup 6 de la Lliga Nacional juvenil.

Per la seva banda, l’equip cadet es va imposar amb claredat al CE Futsal Mataró per 7-1 i continuen líders de la Divisió d’Honor cadet. L'equip infantil també es va imposar al Mataró, per 9 gols a 1, i manté la tercera posició a la taula de la Divisió d’Honor infantil.

El marcador més contundent

La victòria més àmplia del cap de setmana va ser la de l’Aleví. L’equip de Carles Martínez va superar clarament el Vilassar de Mar per 0 gols a 11, en un partit que va començar amb un minut de silenci per la mort d’un jugador de 19 anys de l’equip local. Ja amb la pilota en joc, el Barça va començar el partit molt concentrat i va arribar al descans amb un resultat molt favorable: 0-6.

A la mitja part, el tècnic va realitzar alguns canvis tàctics i va modificar la defensa. Amb aquests retocs, l’equip cadet va ampliar el seu avantatge fins al 0-11 definitiu. Els gols van ser de Toni (3), Jaume (2), Moré (2), Carlos (1), Pol (1), Ramesh (1) i Sergi (1). L’equip aleví juga aquesta setmana dos partits. Dimarts disputa el partit ajornat contra el Mataró i dissabte rep a casa el Palau Solità i Plegamans.