30.10.2009 22:42

Superioritat total (2-6)

Cristina Collado

El FC Barcelona no ha donat cap opció a l’Arcebansa Chint Zamora i s’ha endut la victòria per 2 gols a 6. Els de Marc Carmona han estat superiors en totes les facetes del joc.

El Barça està adquirint una maduresa esportiva que es veu plasmada partit rera partit en el joc i en els resultats. Després de desfer-se la jornada passada del vigent campió, ElPozo Múrcia, en aquesta ocasió la víctima ha estat l’Arcebansa Chint Zamora. És un dels nouvinguts a la categoria però fins el moment estava obtenint bons resultats. Fins que s’ha topat amb el Barça. Els de Marc Carmona s’han endut els tres punts i manté la segona plaça de la Divisió d’Honor.

Gols a dojo

La superioritat del Barça s’ha fet explícita ja en els dos primers minuts. Una gran jugada de combinació entre PC i Ari Santos ha acabat amb el primer gol del partit, obra d’aquest últim. Poc després, als vuit minuts, era el capità del Barça Javi Rodríguez, qui ha fet el segon després de la sacada de còrners de Saad Assís.

Els dos següents gols del Barça han anat a càrrec del pitxitxi de l’equip, Igor. A la primera jugada, el pivot brasiler ha picat la pilota des de la frontal, i a la segona acció, Igor ha culminat una gran jugada individual enduent-se la pilota des de camp propi.

Des dels 10 metres

Amb aquest marcador, el Zamora ha optat per jugar algunes accions amb Israel com a porter –jugador. Així ha tingut alguna aproximació a la porteria blaugrana, però en totes s’ha topat amb Paco Sedano. Fins i tot des dels 10 metres. Ha picat Cogorro el doble penal però l’ha desviat el porter blaugrana. Poc després, però, ha tingut una altra oportunitat i aquesta vegada no l’ha fallat. Així ha arribat l’1-4 a quatre minuts per al descans. Però acte seguit, a la jugada següent, la distància ha tornat a ser de quatre gols gràcies al cinquè gol que ha aconseguit PC assistit per Ari Santos. Amb l’1-5 s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb un ritme més tranquil que a la primera. El Barça, però, no ha refusat al seu atac i ampliat la golejada amb la diana de Chico, als nou minuts. L’equip local ha pogut maquillar el resultat final amb el gol de Pipe, en una jugada d’atac de cinc. El partit, però, ja estava decidit i el Barça s’ha endut els tres punts de Zamora.

ARCEBANSA CHINT ZAMORA, 2
FC BARCELONA, 6

Arcebanda Chint Zamora: Eloy, Pavesio, Pipe, Javi Serrano i Raúl Campos –cinc inicial-, Israel, Sergio, Cogorro, Marcelo

FC Barcelona: Paco Sedano, PC, Chico, Ari i Fernandao –cinc inicial-, Carlos, Javi Rodríguez, Igor, Saad, Jordi Sánchez

Gols: 0-1, Ari Santos (2’); 0-2, Javi Rodríguez (8’); 0-3, Igor (10’); 0-4, Igor (14’); 1-4, Cogorro (16’); 1-5, PC (16’); 1-6, Chico (29’); 2-6, Pipe

Àrbitres: Cid Bragado i Martínez Torres