Futbol sala base

20.10.2009 11:54

Nova jornada d'èxit

Els equips base del futbol sala van tornar a protagonitzar el cap de setmana passat una jornada plena d’èxits. Quatre victòries en quatre partits que mantenen tres equips com a líders de les seves Lligues.

L’inici de Lliga de l’equip Sènior B del Barça continua sent espectacular. Sumen tots els seus partits per victòries i continuen comandant el Grup 6 de la Lliga Primera Nacional A. L’últim triomf va ser contra el Premià de Mar, en un partit força igualat que es va acabar decidint a falta de vuit segons per al final.

El marcador el va inaugurar l’equip local, amb un potent xut des dels 15 metres. Però el conjunt d’Albert Canillas va saber reaccionar ràpidament amb els gols d’Alex Peramos i de Campoy. El domini va passar a ser aleshores per al Barça, i més encara amb el segon gol de Peramos. Tot i això, el Premià va retallar distàncies abans del descans (2-3).

A la represa, Héctor va finalitzar una superioritat dels blaugranes per fer el quart. Álex Verdejo, amb dos gols, va deixar en res l’intent de remuntada dels locals. Quan faltaven tres minuts per al final el resultat era de 3-6. Semblava definitiu, però gairebé no ho és. Dues faltes del Barça van regalar dos xuts des dels 10 metres als locals, que no els van desaprofitar i es van posar a només un gol (5-6). I fins i tot van aconseguir empatar quan faltaven 30 segons per al final. Però el Barça no va donar el partit per perdut i va jugar amb atac de cinc els últims segons fins a aconseguir el definitiu 6 a 7 amb el gol d’Ernest.

Victòria a la part alta de la taula

Els juvenils jugaven un partit de vital importància amb el colíder de la classificació, l’Escola Pia. Un duel directe que es van endur els blaugranes amb contundència, 1 a 8, i ocupen, doncs, la primera plaça en solitari. El gol inicial va ser per al Barça, però els locals van aconseguir empatar amb un xut de doble penal. A partir d’aquest empat l’Escola Pia va pressionar molt el Barça, però els de Miguel Angel Palomar van saber mantenir la calma i marcar quatre gols més abans del descans, que deixaven un resultat pràcticament definitiu: 1 a 5. A la segona part, els blaugranes van ampliar aquest marcador amb tres gols més.

Estrenes amb victòria

Pel que fa als cadets i els alevins s’estrenaven el cap de setmana a les seves respectives Lligues. I tots dos ho van fer amb victòria. L’equip cadet es va imposar amb un ampli marcador (12-0) al Sícoris Club, mentre que l’aleví va guanyar amb un resultat més modest (3-1) Les Corts UBAE. Tots dos equips juguen la setmana que ve contra el mateix equip: el Natació Sabadell.

Un partit suspès

Els alevins no van poder disputar el partit que tenien previst jugar a la pista del Futsal Mataró, ja que aquest va demanar suspendre el partit perquè feien altres activitats en el mateix poliesportiu. En els pròxims cinc dies han de tornar a fixar una data per a aquest partit. El fet de no haver jugat aquesta jornada ha fet baixar l’equip aleví de la primera plaça a la quarta.