03.10.2009 19:37

Sense rival (5-1)

Cristina Collado

El FC Barcelona s’ha imposat al Punctum Millenium Pinto amb claredat en un partit resolt en els primers minuts. Juanito ha debutat al Palau amb un golàs. El Barça continua segon.

El Barça segueix l’estela dels dos grans equips de la Divisió d’Honor. ElPozo i l'Inter han guanyat els seus partits de la quarta jornada, i els blaugrana també ho ha fet. Els de Marc Carmona han guanyat el Pinto per 5 gols 1 i continuen segons a la taula amb 10 punts, els mateixos que l’Inter, que és tercer, i a dos del líder, ElPozo Múrcia.

Sentència inicial

2009-10-03_PARTIDO_10.JPGEl partit ha començat de cara per al Barça. En poc menys de cinc minuts, ja guanyaven per 2 gols a 0. I els dos primers gols han estat de PC. En el primer, Fernandao ha deixat la pilota enrere perquè el tanca brasiler, que pujava al atac, piqués la pilota de primeres. Només uns segons després, en un servei de banda, el mateix Fernandao ha tornat a cedir enrere perquè PC acompanyés la pilota al fons de la xarxa de la porteria defensa per Ángel.

El Barça ha continuat atacant la porteria madrilenya, mentre que el Pinto només ha disposat d’una ocasió clara en aquesta primera part. Ha estat un xut llunyà de Palomeque que Cristian ha refusat a córner.

A 24 segons per al descans, Igor ha aconseguit el tercer en una jugada al contraatac que ha iniciat Ari Santos després de recuperar una pilota a mitja pista. Amb el 3-0 s’ha arribat a la mitja part.

Entren Paco i Juanito

2009-10-03_PARTIDO_02.JPGA la segona part, Marc Carmona ha donat entrada a Paco Sedano en substitució de Cristian a la porteria. Un fet poc habitual en partit oficial però que cal aprofitar ja que el Barça té dos molt bons porters. El resultat ha estat molt positiu.

Quan només havien passat 2 minuts, Fernandao ha fet el quart, el seu primer gol a la Lliga aquesta temporada. Poc després, però, el Pinto ha aconseguit el gol de l’honor mitjançant Zamo.

Amb aquest marcador contundent, Marc Carmona ha decidit donar minuts a Juanito, el pivot del filial. Ja havia debutat a Navarra, però encara no ho havia fet al Palau Blaugrana. Ha estat només 4 minuts sobre la pista però n'hi hagut prou per demostrar la seva qualitat. Ha fet un golàs que li ha valgut l’ovació del Palau quan ha estat substituït. Amb el 5 a 1 s’ha arribat al final.

FC BARCELONA, 5
P. MILLENIUM PINTO, 1

FC Barcelona: Cristian, PC, Ari Santos, Saad i Fernandao -cinc inicial-, Chico, Javi Rodríguez, Carlos Muñoz, Igor, Jordi Sánchez, Paco Sedano i Juanito

Punctum Millenium Pinto: Angel, Kiki, José Ignacio, Palomeque i Zamo -cinc inicial-, Thiago Pezao, Pizarro, López, Antoñito i Ernesto

Gols: 1-0, PC (4’); 2-0, PC (4’); 3-0, Igor (20’); 4-0, Fernandao (22’); 4-1, Zamo (28’); 5-1, Juanito (29’)

Àrbitres: Sanzol Goñi i Urdanoz Apezreguia