Futbol Sala

23.09.2009 11:49

Igor, victoriós amb el Brasil

Cristina Collado

El pivot brasiler del Barça ha estat convocat aquests dies amb el Brasil per disputar tres partits amistosos contra la selecció de l’Iran. El Brasil es va imposar en el primer (3-4) i en el segon partit (1-4) i Igor hi va contribuir amb dos gols.

Igor torna cap a Barcelona després de disputar aquesta setmana tres partits amistosos amb el Brasil. El pivot brasiler del Barça va marxar diumenge cap a l’Iran on la selecció entrenada per Marcos Sorato Zopelini ha guanyat dos dels tres partits que té programats. El tercer el jugarà aquest dimecres per la nit a Teheran.

Gols ‘made in Barça’

El primer partit, disputat aquest passat dilluns a Teheran va finalitzar amb victòria per al Brasil per 3 gols a 4. L’Iran va obrir el marcador mitjançant Hassanzadeh, quan no havia passat ni un minut, però de seguida el Brasil va fer l’empat mitjançant el jugador d’ElPozo Múrcia, Vinicius. Abans del descans, el blaugrana Igor va deixar el marcador 2 a 2. A la represa, es van tornar a avançar els locals, però finalment la victòria va ser pel conjunt visitant, que va deixar el marcador final en 3-4 després del gol de Fernandinho.

El segon partit, disputat al Ghadir Stadium, a Orumieh, va finalitzar amb victòria per al Brasil per 1 gol a 4. La selecció local (un combinat Sub23) no va poder fer res davant la superioritat canarinha. El primer gol va arribar als quatre minuts (Vander Carioca), i el segon va ser obra del blaugrana Igor –un jugador que passa per un extraordinari moment de forma després dels quatre gols marcats a l’Inter Movistar -, Fernandinho va tancar el marcador abans d’arribar al descans i ja a la represa, Vinicius va marcar el 0-4 als 27 minuts de joc i el local Kiaei va tancar el matx amb el gol del honor.
A punt per dissabte
Igor torna ja cap a Barcelona per afegir-se a la preparació per al pròxim partit de Lliga, dissabte contra el Lobelle Santiago (18:15 h). L’equip gallec també ha tingut un dels seus jugadors disputant aquests amistosos a l’Iran. Es tracta del brasiler Rafael.