12.09.2009 13:36

Carmona: “L’equip s’ha fos dins la pista”

Cristina Collado

Marc Carmona extreu una lectura molt positiva del primer partit, i la primera victòria, del Barça a la Lliga. El tècnic destaca l’efectivitat i l’esforç fet pels seus jugadors: “S’han fos dins la pista”.

Era una gesta complicada perquè jugaven en una de les pistes més difícils i arribaven amb força baixes importants a l’equip. Tot i això, el Barça va demostrar que sap superar les dificultats i es va imposar 2-3 a l’MRA Navarra. La valoració d’aquest primer partit és molt positiva: “Ha estat una victòria molt valuosa. És una de les pistes que jo qualifico d’alta dificultat”, confirma Marc Carmona.

Força i coratge

PATL8845.JPGL’efectivitat va ser una de les claus de l’èxit en la primera jornada de la competició. Tot i que l’equip no va fer el joc a què està habituat, dominant el control de la pilota, va saber ser pràctic i aprofitar les poques ocasions de gol de què va disposar: “La millor virtut ha estat la pràctica i l’eficàcia. Estic content pel treball de l’equip, per l’esforç i pel coratge. L’equip s’ha fos dins la pista”.
El debut de Juanito
Va estar només uns minuts sobre la pista, però ja va demostrar per què és un dels joves que habitualment treballen amb el primer equip. El pivot de l’equip Sènior B del Barça Juanito va entrar en joc per donar descans a Igor i Javi Rodríguez: “Faig una bona valoració del seu joc. Ha estat només uns minuts en pista, però ens han ajudat prou per donar descans a alguns jugadors”, destaca el tècnic.