11.09.2009 22:10

Estrena amb victòria (2-3)

El Barça de futbol sala s’ha estrenat d’una manera immillorable a la Divisió d’Honor: sumant els primers tres punts. 2 a 3 ha estat el resultat obtingut a la pista de l’MRA Navarra, amb gols de PC, Javi i Igor.

Ni la banqueta curta per les lesions, ni l’estrena a camp contrari, ni la qualitat del rival. No hi ha hagut cap excusa per al FC Barcelona. En el primer partit de la Lliga els de Marc Carmona han aconseguit l’objectiu: sumar la primera victòria. 2 a 3 han guanyat els blaugranes l’MRA Navarra en una de les sortides més complicades del calendari.

Ràpida resposta

I això que ha estat el Xota qui ha portat el pes del partit. Els d’Imanol Arregui han dominat la possessió, però el Barça ha sabut jugar molt bé les seves cartes i ha aprofitat les ocasions. Als 10 minuts de partit Jesulito ha inaugurat el marcador, però la reacció del Barça ha estat immediata. Un minut després, PC ha posat el marcador en taules. Abans del descans, els navarresos han comès penal sobre Javi Rodríguez, que ha transformat el mateix capità poc abans del descans.

Debut de Juanito

Ja a la segona part s’ha mantingut el mateix guió. El Xota ha imprès un ritme de joc molt ràpid, i Marc Carmona ha hagut de recórrer a un dels dos joves del filial que hi han anat convocats per donar descans als jugadors de pista. El pivot Juanito ha permès a Javi Rodríguez i Igor respirar uns minuts.

Ha estat, però, un altre pivot qui ha aconseguit el tercer gol pel Barça. Igor, en el 34, ha ampliat les distàncies en el marcador i ha deixat la victòria molt a prop. Però l’equip d’Imanol Arregui no ha donat el partit per perdut fins a l’últim minut. Han jugat amb porter-jugador els últims cinc minuts del partit, però el Barça s'ha sabut defensar molt bé. Ha estat de jugada d’estratègia, en una falta des dels 7 metres, quan Javi Eseverri ha portat el perill i ha fet el 2 a 3 a només dos minuts per al final. El Barça, però, ha sabut mantenir el resultat fins al final.

MR NAVARRA, 2
FC BARCELONA, 3

MRA Navarra: Juanito, Javi Eseverri, Uge, Parrel i Robert –cinc inicial-, Araça, Ossorio, Jesulito, Cuco i Rafa Usín

FC Barcelona: Cristian, PC, Ari, Javi Rodríguez i Jordi Sánchez –cinc inicial-, Carlos, Justo Cáceres, Igor i Juanito

Gols: 1-0, Jesulito (10’); 1-1, PC (11’); 1-2, Javi Rodríguez (19’); 1-3, Igor (34’); 2-3, Javi Eseverri (2-3

Àrbitres: Martinez Segovia i Ponce Medero