Futbol sala

05.09.2009 20:41

El títol, novament, del Barça (0-1)

El primer equip de futbol sala ha derrotat el Marfil Santa Coloma a la final de la Copa Catalunya. Un gol de Fernandao ha estat suficient per trencar el 0-0 inicial i revalidar el títol.

El pols de forces ha estat descomunal. El derbi català de la Divisió d’Honor de futbol sala –competició que arrenca el cap de setmana que ve– ha ofert un previ a Sant Cugat, on s’ha celebrat la fase final de la Copa Catalunya.

2009-09-05_FCB_-_MARFIL_SANTA_COLOMA_005.JPGL’exjugador del FC Barcelona Rafa Muñoz ha estat un malson constant. El pivot ha estat molt actiu durant els quaranta minuts de joc. Tot i el seu lideratge, els blaugranas no han cedit terreny i també han inquietat el Marfil Sant Coloma.

La primera meitat ha estat molt igualada. Cap dels dos equips ha especulat. Els intents per arribar a la porteria contrària han acabat avortats per les defenses o els porters.

Marca el més insistent

2009-09-05_FCB_-_MARFIL_SANTA_COLOMA_004.JPGMalgrat no renunciar a l’atac, el marcador no ha canviat el 0-0 inicial fins a gairebé les acaballes del partit. Aleshores, un servei de porteria de Paco Sedano (Cristian, que havia tingut alguna molèstia física durant la setmana, no ha jugat) ha arribat als peus de Fernandao. El brasiler ha provat el xut i la pilota no s’ha resistit.

El 0-1 ha fet arriscar més el Marfil per provar l’empat. Però els blaugranes han estat hermètics. Sense cap error durant els quatre minuts que faltaven per a la conclusió, el temps s’ha exhaurit i el gol de Fernandao ha fet revalidar el títol de la Copa Catalunya al FC Barcelona.