23.08.2009 12:05

Bones sensacions malgrat la derrota

El Barça va perdre el seu segon partit amistós de la pretemporada davant la Sala 10 Saragossa per 2 gols a 1. Malgrat la derrota, l'entrenador Marc Carmona assegura que les sensacions són millors que en el triomf davant el Benicarló.

Perquè el més important és millorar diàriament, el tècnic blaugrana prefereix fixar-se en el joc dels seus jugadors més que no pas en el resultat. Un 2 a 1 en contra és el marcador obtingut pels homes de Carmona en la visita a terres saragossanes. Dimecres passat, el Barça es va enfrontar al Benicarló i el resultat va ser d'1 a 2 favorable als catalans. Ara s'ha girat la truita, però el joc ha estat millor, tot i que l'encert davant de porteria ha estat un dels punts febles del FC Barcelona.

La segona part decideix

Igual que davant el conjunt valencià, la primera part va ser molt igualada. Les ocasions no deixaven d'arribar per al Barça, que o bé es trobava amb el porter rival molt encertat o amb el pal de la porteria contrària. Tot i així, no van abaixar la guàrdia i no van deixar d'intentar-ho. Un 0 a 0 en l'electrònic tancava la primera meitat.

Durant el segon període van arribar els gols. Primer Corbo, de falta directa i per l'esquadra, ha estat l'encarregat d'obrir el marcador al minut 10 del segon temps. Novament un estira-i-arronsa a la pista, amb porter jugador del FC Barcelona inclòs, que s'ha decantat del costat local quan Sergio feia el segon gol de la tarda per al seu equip (2-0) a falta de dos minuts i mig per al final. Pocs segons després arribava el gol dels blaugranes a càrrec d'Igor.
Satisfet amb el treball del seu equip
Marc Carmona està satisfet amb la feina feta pel conjunt blaugrana davant els saragossans. “La veritat és que hem tingut moltes ocasions. Ells han plantejat una defensa en zona molt dura i els jugadors arribaven una mica cansats del viatge i de la fatiga del treball dels últims dies”, explica l'entrenador. A més, el tècnic blaugrana comenta: “Hem estat molt bé tant al darrere com al davant. Crec que l'equip va estar millor que dimecres davant el Benicarló i em va agradar molt el joc del meu equip”.