FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol sala

15.07.2009 13:03

Fernandao, candidat al millor pivot

Cristina Collado


El pivot del Barça Mobicat Fernandao ha estat triat entre els tres millors pivots de la temporada, juntament amb Wilde i Betao. La tria l’han fet els aficionats de futbol sala i ara seran els entrenadors els qui decidiran el millor.


Els aficionats de futbol sala han votat els millors jugadors de la temporada a través de la pàgina web de la Lliga Nacional de Futbol Sala, així com els millors entrenadors i àrbitres. A la posició de pivot ha quedat entre els tres millors Fernandao, el pivot brasiler del Barça Mobicat.

31 raons

QM3D1216.jpgLes votacions han col·locat Fernandao com el tercer millor pivot de l’exercici 2008/09 per darrere del segon, Betao (Inter Movistar) i Wilde (ElPozo Múrcia). Aquest últim va ser el Pitxitxi de la Lliga regular de la Divisió d’Honor amb 35 gols. 31 són les dianes que va fer el pivot brasiler del Barça Mobicat durant la fase regular i que l’han col·locat ara en aquest llistat de luxe.
Fernandao, candidat al millor pivot
Decideixen els entrenadors
Ara és el torn dels entrenadors dels 15 equips de la Divisió d’Honor, així com del seleccionador estatal, José Venancio López, els qui votaran els millors de la temporada. Ho faran en base a aquesta tria dels aficionats.

Notícies Futbol Sala


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana