Futbol sala

04.07.2009 13:24

Ari marca 2 gols, i el Brasil a la final

La selecció brasilera va golejar Romania per 12 a 0 a les semifinals del Grand Prix. El nou fitxatge blaugrana Ari Santos va marcar dos gols, juntament amb Falcão, Ciço, Carlinhos, Vinicius, Valdin i Lukaian.

L’equip brasileny vol revalidar el títol de campió mundial i ho va tornar a demostrar guanyant Romania a les semifinals. La golejada, per 12 a 0, va segellar el pas dels brasilers a la finalíssima contra l’Iran, que va superar la República Txeca a la tanda de penals.

De sis en sis

Al final del primer temps del partit, el Brasil ja dominava per un 6 a 0 en l’electrònic. Els brasilers van seguir amb el mateix bon ritme a la segona part i, sense encaixar cap gol, van arribar a la dotzena.

Fins a set jugadors van aportar en el resultat final: Falcão (3), Ciço (3), Carlinhos, Vinicius, Valdin, Lukaian i el recent fitxatge blaugrana Ari Santos (2).

Ari Santos, que va marcar el seu primer gol en els quarts de final contra Guatemala (8-2), ja suma tres gols en el torneig.
Iran, l’altre finalista
El Brasil s’enfrontarà a la selecció iraniana a la final (diumenge, 15.30 hora local). Una final que segons l’entrenador brasiler, Marcos Sorato: “Serà de nivell de Mundial”. “Contra l’Iran serà un matx totalment diferent dels cinc que hem disputat fins aquí”, continua Sorato. I és que després dels còmodes resultats obtinguts al torneig es preveu que els iranians no posaran les coses fàcils als actuals campions mundials.