19.05.2010 18:45

El filial es jugarà l’ascens contra el Burgos

Després de tancar la lliga de Nacional A amb una decisiva victòria a la pista de La Unión de Santa Coloma, el filial del Barça es jugarà l’ascens a la Divisió de Plata contra el Hotel Ciudad de Burgos.

Els blaugranes s’enfrontaran al campió del grup 3, que va liderar la seva lliga regular amb 63 punts (cinc menys que el Barça), 169 gols a favor (per 154 dels blaugranes) i 128 en contra (per només 72 del filial), segons ha deparat els sorteig efectuat a la RFEF.

burgos.jpgEl Barça jugarà el primer partit a casa, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el dia 29 de maig. La tornada tindrà lloc una setmana després al Polideportivo José Luis Talamillo de Burgos. En cas d’empat, decidiran els gols en camp contrari i l’equip guanyador de l’eliminatòria aconseguirà l’ascens.

Triomf decisiu a Santa Coloma (4-6)

Els jugadors d’Albert Canillas s’han guanyat el dret de disputar l’ascens a la segona categoria del futbol estatal després de vèncer a Santa Coloma davant La Unión. Els blaugranes es jugaven el títol amb l’Hospitalet en una última jornada de transistors i amb la seva victòria en tenien prou, si bé l’Hospitalet va perdre a Vilassar (4-2).

En tot cas, al descans les coses no pintaven gaire bé. L’Hospitalet guanyava 0-2 el seu partit, mentre que el Barça marxava als vestidors amb un 4-3 en contra al marcador. Un parcial de 0-3 a la represa, però, va donar el desitjat títol de Lliga. Guillem, Héctor (2), Juanito (2) i Ernest van marcar els gols.

L’infantil, campió (2-8)

INFANTIL.jpgL’equip infantil necessitava un punt per assolir el títol però el va aconseguir amb una victòria, en aquest cas a la pista del CET-10. Els locals es van avançar al marcador però ràpidament Òscar posava l’empat. Tres gols de Steve deixaven un clar 1-4 al descans.

A la segona part es va repetir el parcial; els quatre gols restants els van marcar Oriol, Paco, Sergi i Òscar.

Victòries del cadet i l’aleví

Per la seva banda, l’equip cadet i l’aleví del FC Barcelona també van resoldre amb victòria els seus compromisos. El Cadet es va imposar 2-5 al CET-10 en un partit força complicat, especialment al primer temps. Germán, per partida doble, Albert, David i Guillem van ser els golejadors blaugranes.

Doble victòria de l’Aleví, que dijous es va imposar al Premià de Mar per 2-15 en un dels millors partits de la temporada, i dissabte va repetir triomf contra el Martorell (6-0). Amb dues victòries més, l’equip serà campió de Lliga. Si s’aconsegueix, es completarà el ple de títols en totes les categories.
El filial celebrant el títol a Santa Coloma (Fotos: Alba Llacuna-Brisasport / Joan Carles Gibert / Arxiu FCB)
El juvenil, a la F4 de l'Estatal
Els bons resultats del cap de setmana van culminar amb la classificació del Juvenil per a la Final a Quatre del Campionat d’Espanya, que probablement se celebrarà els dies 29 i 30 a Murcia. Els barcelonistes van golejar el Gáldar canari als quarts de final per un concloent 10-1. Nakata, decisiu a vuitens contra el València amb sis gols, va tornar a mostrar la seva classe i va fer els dos primers gols de l’equip, si bé els visitants van arribar al descans reduint l’avantatge (2-1). A la represa el Barça va oferir un recital de joc i va tancar el partit amb un parcial de 8-0 davant un Gáldar entregat. A semifinals ja espera el Boadilla Las Rozas, vigent campió.