Futbol sala

14.05.2010 22:46

Empaten l’eliminatòria (2-4)

El FC Barcelona ha guanyat a la pista del Lobelle per 2 gols a 4 i empata, doncs, a una victòria l’eliminatòria de quarts de final de la lliga. Dissabte a les 21:00 h jugaran el partit definitiu.

El FC Barcelona ha superat el Lobelle en un partit molt seriós i complet en totes les facetes del joc. Els blaugranes s’han sabut imposar a un ambient ben hostil, el dels 4.000 aficionats que han omplert les graderies del Pavelló Multiusos Fontes Do Sar de Santiago de Compostela.

Saad obre la llauna

Ben aviat, el FC Barcelona ha obert la llauna. Ha estat amb un gol de Saad. Amb aquesta mínima avantatge s’ha arribat al descans, gràcies a un molt bon treball defensiu del conjunt barcelonista. A la represa, Aicardo ha posat el marcador en taules, però lluny de decaure, el Barça s’ha aferrat al seu bon joc amb més força. Igor ha fet el segon amb un golàs a la mitja hora de partit. Un gol psicològic, importat abans d’encarar els últims minuts de joc, sempre trepidants en futbol sala.

Bona defensa

I efectivament, han estat trepidants. El Lobelle ha anat a mort cap a la victòria amb porter-jugador, una figura que tenia ben estudiada el conjunt català, que l’ha defensat a la perfecció. Defensant l’atac de cinc, Javi Rodríguez ha fet el tercer gol, el de la tranquil•litat. Tot i això, al Lobelle encara li quedaven forces per fer-ne més. A 30 segons pel final, Leitao ha retallat distàncies, però Igor s’ha encarregat de sentenciar el partit amb el 2 a 4 definitiu.

Dissabte a les 21:00 h

Sense gairebé temps per descansar, catalans i gallecs jugaran el tercer i definitiu partit aquest dissabte a les 21:00 h, novament, a la pista del Lobelle.

LOBELLE, 2
FC BARCELONA, 4

Xacobeo 2010 Lobelle Santiago: Mendiola, David, Luís, Rafael i Leitao –cinc inicial-, Aicardo, Rubi, Pola, Eka

FC Barcelona: Paco Sedano, PC, Ari, Chico i Igor –cinc inicial-, Carlos, Javi Rodríguez, Saad, Fernandao

Gols: 0-1, Saad (6’); 1-1, Aicardo (22’); 1-2, Igor (30’); 2-3, Leitao (40’); 2-4, Igor (40’)

Àrbitres: Cuesta Sanchez i Garcia Moron