Futbol Sala

07.05.2010 23:20

Derrota dolorosa: 3-3 (8-9)

El Barça ha caigut a la tanda de penals. Malgrat haver tingut controlat tot el partit, els 3 darrers minuts han estat decisius. El Lobelle ha forçat la pròrroga i la tanda de penals, en què després de 21 xuts la sort ha girat la cara als blaugranes.

I és que els homes de Marc Carmona han jugat un partit sobri durant 37 minuts. Un gol d’Eka, quan mancaven 3 minuts per al final, ha permès fer somniar els gallecs, que han vist com els àrbitres els assenyalaven un doble penal quan quedaven 20 per acabar el matx. Partit empatat, pròrroga i una fatídica tanda de penals, malgrat el bon partit dels blaugranes.

Lesió i gol del Lobelle

El FC Barcelona ha tingut un contratemps només començar el partit. Fernandao ha rebut un cop al peu esquerre quant portaven un minut i mig de partit, i la primera vegada que el Xacobeo 2010 ha passat del mig camp, una jugada assajada en una sacada de banda, ha possibilitat a Leitao posar el 0-1 en el marcador.

El treball dóna el seu fruit

fcb-lobelle8.JPGEl Barça no s’ha fet enrere i ha continuat pressionant la porteria gallega. Fruit d’aquesta pressió el Lobelle ha fet faltes ràpidament, arribant en el minut 9 de la primera part a les 6 faltes d’equip, per la qual cosa ha estat sancionat amb un doble penal, que ha executat magistralment Javi Rodríguez. Sense temps per a celebracions, al cap d’un minut, PC, en un potent xut llunyà que ha entrat per l’escaire, ha capgirat el marcador.

El retorn a la pista de Fernandao, un cop superades les molèsties quan quedaven 5 minuts per al descans, ha esta providencial. Al cap de 2 minuts ha marcat el 3 a 1 a porteria buida, després d’una assistència del seu company PC. Aquest resultat ha obligat el Lobelle ha jugar amb el porter-jugador durant els 3 darrers minuts de la primera part, sense que variés el marcador.

A poc a poc, el Lobelle pressiona

fcb-lobelle3.JPGMalgrat que els blaugranes podien esperar que la sortida, a la segona part, dels homes entrenats per Tomás de Dios fos trepidant, el cas ha estat que els blaugranes han continuat tenint el control de la pilota i han seguit arribant a la porteria de Mendiola. El porter gallec ha salvat les dues ocasions més clares del Barça en els primers minuts de la segona part, que han sortit de les botes d’Igor i Chico.

Però els gallecs, a poc a poc, han pressionat més i el porter Cristian ha hagut d’estirar-se per aturar les dues millors ocasions del Lobelle. Amb aquest augment de la intensitat gallega, han arribat les faltes del FC Barcelona que, a 10 minuts per al final, ha vist com li assenyalaven la cinquena falta.

I remunten el partit

Els intents del Lobelle per aconseguir l'empat han fructificat. Han tornat a posar a la pista el porter jugador, quan quedaven 3 minuts per acabar, i Eka ha aconseguit reduir la diferència quan només en quedaven 2. Restant 20 segons per a la fi del partit, la sisena falta blaugrana ha possibilitat a Aicardo marcar el doble penal que ha donat pas a la pròrroga.

Pròrroga i penals

El temps de descompte no ha variat el marcador, malgrat que Ari Santos ha tingut l'oportunitat amb un xut que ha estavellat al pal. A la tanda de penals, després dels cinc llançaments reglamentaris, s’ha passat als llançaments d’un en un. El porter del Lobelle Caio ha marcat pels gallecs i el porter blaugrana Paco Sedano, que havia aturat un llançament de penal, no ha pogut marcar i la victòria ha viatjat cap a Santiago.

Fernandao en el moment que cau lesionat. Foto: Miguel Ruíz-FCB
La fitxa del partit
FC Barcelona 3 (8)
Xacobeo 2010 Lobelle
3 (9)

FC Barcelona: Cristian, Chico, Fernandao, Carlos Muñoz i Igor - cinc inicial- Saad, Ari Santos, Javi Rodríguez, Pc.

Xacobeo 2010 Lobelle: Mendiola, Aicardo, Leitao, David i Alemao- cinc inicial- Palmas, Rubi, Luis, Eka, Rafael.

Gols: 0-1, Leitao, min 3; 1-1, Javi Rodríguez, min 9; 2-1, PC, min 10; 3-1, Fernandao, min 17; 3-2 Eka, min 38 i 3-3, Aicardo, min 40.

Penals: 0-1 Eka. 1-1 Javi Rodríguez. 1-2 Rafael. 2-2 Igor. 2-3 Juan Puertas. 3-3 Saad. 3-3 atura Paco Sedano. 4-3 PC. 4-4 Leitao. 4-4 atura Mendiola. 4-5 Rubi. 5-5 Fernandao. 5-6 David. 6-6 Chico .6-7 Luis. 7-7 Carlos Muñoz. 7-8 Palmas. 8-8 Campoy. 8-9 Caio. 8-9 atura Caio

Àrbitres: Martínez Segovia i Ponce Medero.