28.04.2010 12:49

Més campions

Després del títol aconseguit per l’equip de la categoria Juvenil, ara ha estat el Cadet del Barça el que s’ha proclamat campió de la seva Lliga abans que aquesta acabi. Així mateix, l’Aleví està ben a prop de ser campió i l’Infantil també és líder.

Els equips de la base blaugrana van obtenir bons resultats aquesta última setmana. El que pitjor ho va passar va ser el Juvenil, que va jugar dos partits, i amb resultats molt ajustats, si bé cal recordar que ja no es jugava res, ja que és matemàticament campió de Lliga. L’equip va empatar a tres contra el Prosperitat i va guanyar a casa contra el Montcada amb molt patiment (4-3).

Sènior B: Depenen d'ells mateixos (5-6)

Important victòria al municipal Paco Martín de Vilassar davant el tercer classificat, que permet als homes d’Albert Canillas mantenir les opcions de guanyar la Lliga i classificar-se per al play-off d’ascens.

Els blaugranes van imposar un fort ritme de partit a la primera meitat i van marxar al descans amb un concloent 0-4. Però el partit va girar-se com un mitjó a la represa, i els del Maresme van recuperar opcions amb dos gols matiners.

El Barça, liderat per un Verdejo determinant, va arribar al tram final amb tres gols d’avantatge (3-6), però novament el rival va posar les coses difícils, especialment amb el porter-jugador a la pista.

Al final, victòria més ajustada en el marcador que en el joc i un Barça que ja és segon, a un punt d'acostar-se al líder, l'Hospitalet, i amb un partit pendent, el que recupera aquest proper cap de setmana.

Cadet: Campions! (0-7)

L’equip Cadet es va proclamar campió de Lliga quan falten tres jornades per acabar la competició. I ho va fer amb un partit sobri al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet. Potser per la tensió, o per l'hora en què es va jugar el partit, els cadets no van començar gaire fins. Va costar obrir el marcador, si bé la bona defensa va permetre que al descans s’arribés amb una renda de tres gols que presagiava una segona part força plàcida.

A la represa, el Barça va seguir atacant i van aconseguir quatre gols més per arrodonir el marcador. Els golejadors van ser Alejandro, Pol (3), Guillem, Àlex G i Víctor. Amb aquesta victòria, els blaugranes certifiquen una gran temporada. 23 partits jugats, 22 victòries i només un empat.

Els dos pròxims mesos seran força exigents perquè jugaran dos títols: la Copa Catalunya i el Campionat d'Espanya. El tècnic Adrià Fabregat vol “animar i felicitar els nois” i demanar-los “un esforç més per poder arrodonir l'any de la millor forma”.

Infantil: Golejada (3-14)

L’equip de la categoria Infantil visitava la pista de l'antpenúltim classificat, l'Escola Pia de Sabadell, un equip que s’està jugant la permanència a la Divisió d'Honor. Tot i la diferència a la classificació, els locals van sortir molt valents, pressionant força l’inici de l’atac blaugrana. Oriol va avançar el Barça al minut 5, però, només tres minuts després, va arribar l’empat en un contraatac. Oriol, de nou, va tornar a posar el marcador a favor i, poc després, Nayim i Paco van fer l’1 a 4. Steve, de doble penal, va fer el cinquè abans del descans. En la segona part, els escolapis van tornar a sortir amb força i van fer el segon gol. Però, a mesura que passaven els minuts, el Barça es va imposar. Oriol, amb dues dianes, Steve, amb 5, a banda de Paco i Xavi, van sentenciar amb la resta de gols.

Aleví: Victòria treballada (6-1)

El Marfil sempre és un gran equip, i aquesta vegada no va ser diferent. S’enfrontaven el primer, el Barça, contra el tercer, el Marfil. El FC Barcelona s'està jugant la Lliga en aquests partits, ja que no pot perdre ni un punt si vol ser campió.

La primera meitat va ser molt espessa, cap dels dos equips va aconseguir imposar el seu ritme ni el seu joc i s’intercalaven les imprecisions. No obstant això, quan no s‘està fi s’ha de suplir amb treball, i així ho van fer els blaugranes. Jaume Galimany, una vegada més, els va posar per davant en el marcador després d’un precís xut, i amb aquest resultat es va arribar a la mitja part, després d’un reguitzell d’ocasions perdudes.

La segona meitat va ser diferent perquè Sergi Serrano, en dues ocasions, de nou Jaume, Alan i Pol van ampliar el marcador fins al 6-0. El Marfil va maquillar el resultat amb un últim gol. Va ser un partit força espès, però el Barça va obtenir un gran resultat que els permet seguir depenent d’ells mateixos per ser campions.