Futbol sala base

21.04.2010 11:56

Cadascú manté la seva lluita

Ja queda menys perquè s’acabi la temporada pel futbol sala base. Hi ha equips que ja han fet la feina, com el Juvenil, que ja és campió, i d’altres que estan en plena lluita, com en el cas del segon equip.

El Sènior B va empatar contra el líder i manté les seves opcions de quedar primer de Lliga. Cal recordar que el segon equip del Barça és quart classificat, però amb dos partits menys que el tercer classificat i que el líder, l’Hospitalet Bellsport, i amb un menys que el segon. Per tant, virtualment, si el Barça guanya aquests dos partits que encara té ajornats, té ben a prop l’opció de quedar líder.

Juvenil: Amb res en joc (0-9)

El partit de dissabte enfrontava el cuer, l’Hospitalet Bellsport, amb el líder, el FC Barcelona. La trobada, tot i les diferències a la classificació, tenia alguns al•licients, com ara que amb l’equip juvenil, debutaven dos jugadors cadets que estan quallant una sensacional campanya. Es tracta de Pol Pacheco i Alejandro Bustelo.

El partit va començar animat i molt obert, i això que l'Hospitalet ja està descendit i el Barça ja es va proclamar campió de Lliga. Els punts, doncs, no tenien gaire importància, però sí el joc. Els blaugranes van saber imposar la seva qualitat i, d'aquesta manera, es van posar per davant abans d'arribar al descans amb un clar 0-4. Cal destacar que el segon d'aquests gols va ser obra de Pol Pacheco, que debutava en el Juvenil amb el seu primer gol en el seu compte particular. La segona meitat va ser un monòleg del Juvenil del Barça, que va anar aconseguint gols fins a deixar el 0-9 definitiu. Cal destacar l'aportació golejadora d'Èric Martel, amb quatre gols i dues assistències. També va ser molt bo el treball dels dos porters de l'equip, Marc Basquens i Óscar Orrios, que van deixar la porta a zero una vegada més.

El Juvenil juga aquest dijous el partit ajornat contra la Prosperitat, dissabte contra Montcada i el dimarts 27 contra Jesús Maria, tancant així aquesta temporada de Juvenil nacional a l'espera del Campionat d'Espanya de Clubs que s'inicia el proper 8 de maig i en el qual tenen ja centrats tots els seus esforços.

Cadet: A un partit pel campionat (16-2)

Partit molt plàcid el que va jugar l’equip cadet contra La Unión. A la primera part el Barça va sentenciar l'enfrontament amb 5 gols i ja a la segona meitat el rival es va enfonsar i els gols van anar caient pel seu propi pes. Els golejadors van ser Àlex T, Àlex G (4), Víctor (3), David (3), Ferran (3), Albert i Guillem.

L’equip d’Adrià Fabregat està a un partit de guanyar la Lliga. Si el proper diumenge guanyen el CFS Sagarra al pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet es proclamaran campions quan falten 3 jornades per al final. Així podrien preparar el Campionat d'Espanya amb força temps i amb la idea d'obtenir un gran resultat.

Infantil: Victòria treballada fins al final (8-5)

El partit contra l’Acció Sant Martí va començar amb domini de la pilota, però poca profunditat per part blaugrana. En un contraatac, l'equip visitant es va avançar en el marcador. El partit no es va moure d'on era, l'equip es va començar a sentir més còmode i a tenir més profunditat i més intenció en les jugades. En quatre minuts molt bons del Barça van capgirar el marcador amb 4 gols molt importants per al desenllaç del partit. Van marcar Oriol (2), Paco i Nacho. Hi va haver més ocasions en totes dues porteries, però sense encert. I així es va arribar a la mitja part.

A la segona, l’equip rival va sortir més endollat, i van retallar distàncies als dos minuts. L'equip va reaccionar amb tres gols d'Òscar, Paco de nou i Steve. Acció, però, no van tirar la tovallola en cap moment i van disputar el partit fins al definitiu 8 a 5. Cal puntualitzar que l'equip va treballar la solidesa defensiva.

Aleví: Bon joc i diversió (1-13)

L’únic objectiu de la visita de l’Aleví a Santa Coloma era endur-se els tres punts, i per això van sortir concentrats. El partit es va posar ràpidament de cara, ja que després d’una bona jugada individual, en Jaume Galimany va aconseguir el primer gol. A partir d’aquest moment, l’equip es va treure les inquietuds de sobre i es va dedicar a jugar i a gaudir, fent molt bons minuts de futbol sala. Van anar arribant diversos gols ben elaborats i ben diferents, com ara vaselines o contraatacs iniciats pel porter barcelonista. La segona meitat va ser semblant i gairebé tot l’equip va aconseguir fer el seu gol.