Futbol sala base

17.04.2010 19:46

El FC Barcelona B empata davant del líder (4-4)

El FC Barcelona B segueix segon a la classificació després d’empatar a 4 contra el líder, l’Hospitalet Bellsport, en un partit protagonitzat per un molt bon joc blaugrana, però també per una alta pressió de l’Hospitalet.

Els gols han començat a ploure ràpid a la Ciutat Esportiva. Als dos minuts de joc, els blaugranes han estrenat el marcador amb un gol d’Ernest. Tot seguit, Guille ha seguit marcant diferències a favor del Barça ja que ha anotat el segon gol al minut 13.

L’Hospitalet no ha trigat a reaccionar. Mariano ha inaugurat la tongada de gols visitants, amb la primera diana, la del 2-1.

Ja, en la segona part, l’Hospitalet ha aconseguit dos gols més, obra de Carlos Reche i Miguel Fontecha. Davant d’aquest 2-3, els blaugranes han reaccionat. Quan faltaven quatre minuts per al final, Juan Gutiérrez ha deixat l’empat a 3.

El matx semblava sentenciat, però tots dos equips encara guardaven un parell d’asos a la màniga. El primer ha estat de l’Hospitalet. Ginés Carretero ha posat el 3-4, que semblava que donava la victòria al líder, però Alex Verdejo ha aconseguit l’empat a 4 quan quedaven 49 segons per al final.
El segon equip blaugrana ho té tot de cara per poder guanyar la Lliga (Foto: Arxiu)
Satisfacció controlada
El capità blaugrana, Julio Gracia, ha definit l’Hospitalet com “un molt bon equip format per un gran entrenador, uns grans jugadors i un gran col·lectiu”, i considera aquest resultat com a “positiu, malgrat que sabem que hem de buscar sempre la victòria”. A més a més, Gracia creu que és fonamental que l’equip guanyi els propers quatre partits per ser campions. El proper és contra el Vilassar, el tercer classificat.